2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 59923 بازدید | 479 پست
عزیزم منم میخوام با کسی که ۱۸ سال ازم بزرگ تره ازدواج کنم همه میگن نکن اشتباهه شما الان مشکلی ندارین ...

یکی از موارد اشتباهی که میگن همینه

زود باید بچه دار شی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

چون تازه یک ساله ازدواج کردیم دوست دارم بهم محبت کنه تنهایی لحظات دو نفره بیشتر داشته باشیم

خب میخواستی زودتررشوهر کنی تا لحظات دونفرتون بیشتر بشه اون مرده خر وقت دلش بخواد بچه دار میشه ولی معلوم نیس تا چند وقت دیگه بتونی یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میخواستی زودتررشوهر کنی تا لحظات دونفرتون بیشتر بشه اون مرده خر وقت دلش بخواد بچه دار میشه ولی مع ...

اون میخواست منو زود تر بگیره 🤣

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
چقد چرت و پرت گفتن همه تو تاپیک ،بچه داری خیلی سخته خودت باید آمادگی جسمی و روحیشو داشته باشی،منی که ...

دقیقا 

خوب گفتی

سطح فرهنگ اینجا خیلی پایینه.

۳۹ سالمه فقط تو این سایت حس میکنم‌پیر شدم

به خودم که نگاه میکنم با ده سال قبلم فرقی ندارم فقط پخته تر شدم

اینجا تو این سنها دیگه پیر و از کار افتاده میشن چون از ۱۸ سالگی درگیر رابطه با شوهر و مادرشوهر و بچه داری میشن

تو ۴۰ سالگی عروس و داماد دارن

دقیقا خوب گفتیسطح فرهنگ اینجا خیلی پایینه.۳۹ سالمه فقط تو این سایت حس میکنم‌پیر شدمبه خودم که نگاه م ...

عزیزم 18 سالگی که خیلی دیر شده اینا 14 رفتن خونه خودشون

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

عزیزم 18 سالگی که خیلی دیر شده اینا 14 رفتن خونه خودشون

18 میزان دیگه.همین تاپیک یک خانومی میگفت شوهرم ۳۸ سالشه دخترمون ۱۶ سالشه خاستگار میاد و میره 

واقعا انقدر از دختراشون سیرن که ۱۶ سالگی خاستگار راه میدن؟

اصلا بچه ی ۱۶ ساله عقل زندگی مشترک داره؟؟ یا میخوان یکی کمتر بشن

والا من که دهه شصتی ام تا ۲۱ ۲۲ سالگی که دانشگاهم تموم کردم خاستگار راه نمیدادم 

کلی ایده و نقشه برای آینده م داشتم 

هنوزم دارم

در استانه ۴۰ سالگی 

ولی اینجا ادم حس پیری میکنه لالوی یه سری بی فرهنگ بی هنر

18 میزان دیگه.همین تاپیک یک خانومی میگفت شوهرم ۳۸ سالشه دخترمون ۱۶ سالشه خاستگار میاد و میره واقعا ا ...

عزیزم اینجا از همه قشری هست خصوصا جاهایی که معلومه ازدواج و بچه دار شدن اولویته اوله براشون خب طبیعیه بالای سی رو پیر میدونن

عزیزم اینجا از همه قشری هست خصوصا جاهایی که معلومه ازدواج و بچه دار شدن اولویته اوله براشون خب طبیعی ...

واقعا‌سنی نیست بخدا

یبار یکی تاپیک زده بود ۳۸ سالمه سومی رو باردارم 

سنم زیاده و ....

اصلا من حالم بد میشه اینجور چیزا رو میخونم 

اینا ۵۰ سالگی چجوری میشن 

حتی مادربزرگای خودمم اینجوری نبودن والا

واقعا‌سنی نیست بخدایبار یکی تاپیک زده بود ۳۸ سالمه سومی رو باردارم سنم زیاده و ....اصلا من حالم بد م ...

واقعا باید به روح و روانمون رحم کنیم و کمتر بیایم تو این سایت یه تاپیک بود یه خانم نوشته بود میخوام سر پیری کنکور بدم حالا چند سالش بود 26!!! دیگه اینجا این مدلیه حالا غیر از سن جالبه بسیار طرفدار سوختن و ساختن خانم ها هستن ولی اگه زن کوچکترین کار اشتباهی بکنه میگن جای شوهرت بودم طلاقت میدادم

این طبیعی ترین حق یه مرد هست پدر بشهاین حرف شما قلدر بازیهاسی قبل ازدواج باید به این چیزها فک میکرد

طبیعی ترین حق یه زن هست تصمیم بگیره برای بچه ای که خودش حمل میکنه باید بزرگ کنه 😶