2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60122 بازدید | 479 پست

خداروشکر که من قرار نیست هیچوقت بچه دار بشم

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه می‌خوام ولی نه آلان 😐

خب برای اونم دیره سنش رفته بالا هرچی سنتونم بره بالاتر اقدام کردن و گرفتنش سخت تره به اینده اون بچه ام فکر کن ک تو سن 10-11 سالگی ک همه پدر مادر جوون دارن اون بچه نداشته باشه رفته رفته اون حوصله ذوق شوق برای بچه ام میاد پایین

سن خودت و شوهرت زیاده نزدیک سی هستی چقدر ناز داری بچه بیار

چشم🤤🤤🤤

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
زیاد که نیست

فکر کن وقتی بچش ۲۰ سالش بشه پدر نزدیک ۶۰ سالشه!زیاد نیست؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
فکر کن وقتی بچش ۲۰ سالش بشه پدر نزدیک ۶۰ سالشه!زیاد نیست؟

نه واقعا 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

دیگه وقتی ازدواج می‌کنید باید بدونید یک وجهش بچه دارشدنه! ینی کسی بهت نگفته بود اینو ؟!!!!! 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

به نظرم از الان بدنتو تقویت کن. دندوناتو درست کن. اگه وزنت بالاست بیار پایین.

اگع ویتامینی چیزی کمبود داری، مکمل و‌تقویتی مصرف کن.

از همه مهم تر کتاب های مربوط به بارداری و‌زایمان رو‌بخون تا آمادگی نسبی پیدا کنی.

پیج های بارداری،زایمان و فرزندآوری رو‌ دنبال کن تا ذهنت کم کم آماده بشه.

همه اینا حداقل یه سال ممکنه طول بکشه

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔