2777
2789

تو کلاس پسرم یه مامانی نماینده کلاس شده که از اول سال هر روز به هر بهونه ای داره پول میگیره. 

اول سال مدرسه پول برای جشن گرفت که گفت بابت هزینه اجرا و پذیرایی و فیلم برداری هست که بهتون سی دی جشن میدیم حالا این نماینده کلاس گفته نفری ۵۰ بزنید به حسابم بهتون سی دی جشن بدم. به نظرتون این هزینه معقوله؟ آخه یه بار بابت فیلم پول دادیم چرا دوباره بدیم. 

یا این که نماینده پول جمع کرد به اسم مجله رشد حالا میگه مجله به درد نمیخوره‌. از طرف ما دراومده گفته این پول باشه بابت کمک به مدرسه‌، من گفتم مجله رشد میخوام یه جوری جوابمو داد که انگاری گناه کبیره کردم. به نظرتون چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

50تومن چیزی نیس ک .الانوهمچی گرون شده

۵۰ تومن چیزی نیست ولی ایشون یه بار قبلا پول بابت سی دی داده چرا باید دوباره بده؟

انقدر از این چیزا چشم پوشی کردیم که همه گرگ شدن حق همدیگرو میخورن دیگه

یک نفر برای نماینده کلاس کمهباید دو نفر یا سه نفر باشن اینطوری نمیتونه نظر خودش رو تحمیل کنهبعدم بهش ...

بعضی خرجایی که کرده عکس رسید گذاشته. مشکل اینه که هیچ مادری صداش درنیومده برا همین شک دارم شاید حق با من نباشه شاید هم دنبال جنجال نیستن و کوتاه میان