2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60105 بازدید | 479 پست

من هم موافق این هستم که این مسائل قبل از ازدواج مطرح بشه 

که شما بهشون گفتین 

و حتی مطرح هم نمی‌کردین 

مرد باید اینقدر قدرت درکش بالا باشه که بدونه بارداری،امادگی روحی و روانی و جسمی میخواد و فقط مادیات مطرح نیست.

زن قراره باردار بشه،زایمان کنه و شب بیداری بکشه و از خیلی از تفریحاتش و تنهایی و خلوت خودش و حتی کارهای مورد علاقه خودش بزنه به خاطر بچه و مرد صرفا هزینه مادی اون بچه رو میده.

دیگه تغییرات روحی و جسمی هم که جای خود دارد...

که اونم با وجود انداختن هزینه سیسمونی به دوش خانواده دختر 

کار مهمی (از نظر من) نمیکنن.

در ضمن اینکه ایشون در سن ۳۷ یا ۳۸ سالگی ازدواج کردن 

و الان به فکر این افتادن که سنشون داره بالا میره؟ 

خب اگر خیلی علاقه به پدر شدن داشتن زودتر ازدواج میکردن تا نخوان یکسال بعد از ازدواج فوری بچه بخوان.

دیگه کسی (چه مرد و چه زن) باید اینو بدونه که سن زیر سی ازدواج کنه ممکنه تفریحات لازم و مجردیه کافی و یا حتی پیشرفت آنچنانی در زمینه کاری و تحصیلی نداشته باشه.

بالای سی هم ممکنه دغدغه باردار نشدن و یا تفاوت سن بچه با پدر و مادر و ... داشته باشه.

ما برای مردم و اینکه چی میگن و چی می‌خوان 

نه ازدواج میکنیم و نه بچه میاریم و یا حتی می‌میریم.

مهم نیست که بقیه چی میگن (طبق نظرات عده ای در این تاپیک)

و به خاطر همینه که عده زیادی چون به دلیل حرف مردم ازدواج کردن.بچه اول و دوم و یا حتی سوم آوردن.

خیلی حال روحیشون خوب نیست،پشیمونن،ناراحتن و رابطه خوبی با همسر و فرزند خودشون ندارن.و یا تازه به این فکر افتادن که زود بود و کاشکی بیشتر مجردی میکردم.

باید با جون و دل یک چیزیو بخوایی.تو هر سنی که میخواد باشه.چون کلا زندگی پر از چالشه و خیلی از بچه ها بارها اینو از والدین خودشون شنیدن که به خاطر تو مهمونی نرفتم،به خاطر تو درسمو ادامه ندادم،به خاطر تو از سرکارم اومدم بیرون...

چون فکر کرده کاریو انجام ندادن.

در ضمن اینکه قدرت درک بچه ها و حال و حوصله اصلا ربطی به سن و سال نداره.این جمله بارها تو نی نی سایت و جامعه ثابت شده.

ببین خودت چی میخوایی.ببین آمادگی داری یا نه.

هر وقت بارداری و زایمان با مرد بود می‌تونه صدتا به دنیا بیاره.هرموقع که دلش میخواد.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

گردوی تک‌بر

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

ببین ،اگه فکر میکنی بلافاصله بعد از اقدام میگیره سخت در اشتباهی، دوم اینکه اقدام کن اگه یه موقعی خدای ناکرده مشکلی بود فرصت درمان داشته باشین، سوم اینکه سن خودت و شوهرت بره بالا اختلاف سنیتون با بچه زیاد میشه و حوصلشو نداری، بازم بگم 

انگار تو اين دنيا فقط منم كه هر چي سنم بالاتر ميره حوصله و ذوق زندگي كردنم بيشتر ميشه بقيه بعد ٣٠ سال ديگه حوصله ي هيچي رو ندارن . شماهايي كه زود بچه دار شدين و الان ميگيد ديگه حوصله براي بعد ٣٠ نميمونه شايد چون زود بچه دار شدين حوصلتون زود ته كشيده

چون تازه یک ساله ازدواج کردیم دوست دارم بهم محبت کنه تنهایی لحظات دو نفره بیشتر داشته باشیم

عزیزم منم بعد ۳ ماه از ازدواجم گذشته بود باردار شدم .البته من مجبور بودم چون ذخیره تخمدانم خیلی پایین بود همینجوری هم پایین تر می اومد با اینکه دارو می خوردم پایین تر نشه اگر می گذشت باید ای وی اف می شدم من توی همون دوران عقد اقدام کردم البته خانواده ها شرایطم رو می دونستن. اصلا اینجوری نیس که خیلی افتضاح باشه .