2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60127 بازدید | 479 پست
چرا فکر می کنی همه چی باید تو پختگی به دست بیاد و پیری و معرکه گیری 😅 رو فرهنگ میدونیوقتی جوان باشی ...

حالا شما چرا فشار میخوری؟

در سطوح اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی بالا، ۴۰ سال سن زیادی برای هیچکاری نیست. سن کمال عقله نه زوال عقل و بازنشستگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام به بارداری بزرگ ترین و غیرقابل بازگشت ترین اشتباه عمرم بود

خدایا صدنفرلایکت کردن پشیمونن😳😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

حالا شما چرا فشار میخوری؟در سطوح اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی بالا، ۴۰ سال سن زیادی برای هیچکاری نیست. ...

شما چرا ادب نداری؟ 

اول درست متن رو بخون بعد افاضات بفرما

بدن برای هر کاری یه سن معینی داره 

اگر 40سالگی سن مادری کردن برای بچه ی اول بود 50 سالگی سن یائسگی تعیین نمیشد

یعنی شما مثلا از 13 سالگی که پریود شدی وقت داری بچه بیاری تا 50 سالگی میشه37 سال

اما بچه رو گذاشتی 40 سالگی بیاری میشه 27 سال بعد از زمان شروع

به طور طبیعی یه دختر 20 سالگی فرصت ازدواج براش پیش میاد حالا سه سالی هم بچه نمیاره میشه 23 از 23 تا 50 وقت داره

ولی میذاره 40 سالگی واین یعنی پیری اعضای بدن و دستگاه زایش

ماجرای شروع درد کشیدن از تمام نقاط بدن

اسی ببین نظرات مختلفه منتها تو خودت باید تصمیم بگیری

من 19 سالگی ازدواج کردم21 سالگی خدا بهم دوقلو داد ولی نموندن 22 سالگی پسرم دنیا اومد27 سالگی هم دخترم

اینقدر بهمون خوش میگذشت

مدام بازی می کردیم گردش میرفتیم الانم پای حرف بچه هام  دیگه ماشالله جوون شدن بشینم فقط در مورد اون روزهایی میگن که من طوری قایم میشدم که اونا نمیتونستن پیدام کنن

شما چرا ادب نداری؟ اول درست متن رو بخون بعد افاضات بفرمابدن برای هر کاری یه سن معینی داره اگر 40سالگ ...

،۲۳ ۲۰ سالگی سن درس و پیشرفته نه روانه زایشگاه و خونه شوهر شدن الان دیگه کمتر کسی ۲۰ سالگی ازدواج می‌کنه و ۲۳ سالگی میزاد آدم تا بخواد درسشو بخونه سر کار بره پس انداز کنه همون ۳۵ ،۴۰ سالگی می‌تونه بچه بیاره 

این روزا میگذره اما به سختی

،۲۳ ۲۰ سالگی سن درس و پیشرفته نه روانه زایشگاه و خونه شوهر شدن الان دیگه کمتر کسی ۲۰ سالگی ازدواج می ...

باشه عزیزم

اونوقت بچه بخواد بره مدرسه یه مامان پیر بی اعصاب که فکر می کنه درس خوندن و کار کردن یعنی پیشرفت دستشو میگیره 

بعدم چرا فکر می کنی با بچه نمیشه درس خوندو پیشرفت کرد؟ 

با برنامه ریزی به همه ی اهداف میشه رسید

زیاد نیست؟؟؟۲سال دیگه این آقا ۴۰سالشه بچه ش بشه ۴۰سال این آقا ی ۸۰ ساله س؟؟؟آیا میتونه بچه شو درک کن ...

سن چهل کجا زیاده این دوره زمونه همه دیر ازدواج میکنند برای مرد چهل زیاد نیست و هیچ مردی با چهل سال اختلاف سن حکم بابابزرگ پیدا نمیکنه 

دور اطرافم دیدم پدره با بچش ۴۳ سال اختلاف داره یکی دیگه هم دیدم ۴۶ اختلاف داره البته این یکی یک مقدار زیاده ولی ۴۰ که خوبه 

Tunnel Vision                                                                 

چرا دیر نیس من 29سالمه پسرم نه سالشه

خوب شما زود ازدواج کردید و زود بچه آوردید قرار نیست همه زود ازدواج بکنند و زود بچه بیارن

Tunnel Vision                                                                 

بله منم دیدم ک میگم ب اسی اسی میگه ۳۸زیاد نیست .فک میکنه امشب رابطه داشته باشه فردا صبح بی بی چک مثب ...

ممکنه همون اول بگیره بعد هنوز یکساله ازدواج کرده بزار بیشتر از اون همسرش شناخت پیدا کنه و هم خودش آمادگی پیدا کنه بعد اقدام کنه مثلا سال بعد 

Tunnel Vision                                                                 

خب خداروشکر ک همسرتون تا این حد پشتتون هستند وجواب خانوادشو میده..همین ک همسرتون پشتتون هستند کسی نم ...

قربونت برم من عزیزم ❤️❤️

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️