2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60108 بازدید | 479 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بگو برو زن دیگه بگیر من توان ندارم

چه چیزای مسخره ای میبینم اینجا

بچه بازیه مگه ؟

چند سالته عزیزم؟

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

عزیزم منم میخوام با کسی که ۱۸ سال ازم بزرگ تره ازدواج کنم همه میگن نکن اشتباهه شما الان مشکلی ندارین ...

من طرف تو رو نمیشناسم گلم باید همه چیو بسنجی ما کسی فکر نمیکنه انقور اختلاف داریم چون سنس کمتر میزنع هم خوش اخلاق و پایه س هم خوشتیپ و ورزشکاره هم کلا تکمیله از هر لحاظ و مهمتر از همه دوسش دارم همه چیو بسنج ما الان نامزدیم قراره تو این ۶ ماه مسافرت بریم رفت و آمد کنیم مشاوره هم بریم شرط بابامه تا الان که خدا رو شکر مشکلی نداریم خیلی خوبه

طبیعی ترین حق یه زن هست تصمیم بگیره برای بچه ای که خودش حمل میکنه باید بزرگ کنه 😶

خوباید از اول میگفت من بچه نمیارم نه بره تو زندگی بگه بچه نمیارم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

همین حس رو دارم 🤣

مسئله ای نیست که اینجا از ماها بپرسی زندگی خودتو همسرت اگه واقعا بین دوراهی هستی از مشاور شده انلاین مشورت بخواه اونی که تخصصش رو داره میفهمه علت عدم امادگیت چیه و نگران چی هستی و راهکار میده. اینجا بگن بچه دار نشو توپت پرکنن به همسرت بگی ناراحت شه ناراحتی براتون پیش بیاد. یا بگن بچه دار شو و تشویقت کنن و ترغیب شی بعد اماده نباشی از لحاظ روحی به خودت صبحو شب غر میزنی که ای کاش فلان کار میشد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

می‌دونی چقدر با بچه فاصله ی سنی میگیری؟

بچه قبل از هر امکاناتی تو این دنیا پدر و مادر جوان و سالم و شاداب و سرحال و با حوصله و با اخلاق میخواد

سن بره بالای 30 همه چی برای خودتم سخت میشه

من مشکل سقط مکرر دارم اگه جنین ها سقط نمیشدن الان چهار تا بچه داشتم پسرم تنهاس بازم میخام اقدام کنم برا بچه دلایل زیاد هم دارم بچم بزرگ بشه خواهر و برادر داشته باشه باهاشون رفت و آمد کنه احساس تنهایی نکنه در مشکلاتشون کمک حال هم باشن ، جمعیت کشور رشد کنه انشاالله بعد عید دوباره اقدام میکنم

مامانم میگف چند وقت پیش یه خانم پیری توی بیمارستان بستری بود چند تا بچه داشت هر کدام نوبتی یه شب میموندن پیشش ولی یه خانمی بود فقط،یه دختر داشت بیچاره دختره انقد پدرومادر پیرشو برده بود دکتر بیمارستان دیگه خودش خسته شده بود اگه چند تا خواهر برادر داشت انقد اذیت نمیشد

دقیقا خوب گفتیسطح فرهنگ اینجا خیلی پایینه.۳۹ سالمه فقط تو این سایت حس میکنم‌پیر شدمبه خودم که نگاه م ...

چرا فکر می کنی همه چی باید تو پختگی به دست بیاد و پیری و معرکه گیری 😅 رو فرهنگ میدونی

وقتی جوان باشی لدت همه چی از جمله بچه دار شدن چند برابره

کی گفته شوهر بده

به تاپیک هایی که دخترای جوان مدام می‌زنن سر بزن ببین چقدر دل شون ازدواج می خواد و مجردی چه فشاری داره بهشون میاره

کی گفته تحمل این فشار ها یعنی فرهنگ و با کلاسی؟ 

انتخاب و ازدواج خوب ودرست و به جا با چشم های باز ودقیق و  بچه داشتن یعنی خوشبختی