2777
2789
چرا باور نکنید اینو که حتی زمان مدرسه رفتن شوهرامون هم بوده

خب اگرم باشه پسر این خانوم که بهش به عنوان مادر اطمینان داره از اون پسرایی نیست که علاقه به تجاوز کردن یا تجاوز دریافت کردن داشته باشه

اونایی که اینکارو میکنن خیلی وضع خانوادشون خرابه و مریضن و قایمکی این کارو انجام میدن پس با شناختی که از فرزندش داره جای نگرانی نیست 

مگر اینکه بخوان زوری ببرنش! یا اینکه هی بشینن پشت گوشش کم کم بکشوننش که باید از نظر دفاع از خود و قدرت ذهن و اختیار مناسب تربیت شده باشه

پسربچه چند سالش بود که دارو میخوره؟ 😕

دختره متاسفانه.حدود ۱۳ ساله.کلاس ششم بود.مادرشاغل بود و بخاطر کلاس آنلاین گوشیو میزاشته خونه میرفته که این اتفاق افتاده.مدتها حالش بدبود و مدام گریه میکرد گوشه گیر بود حرف نمیزد تب میکرد.کلی مشاور بردن تازه متوجه شدن فیلم دیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه میدونی چی میگم من مشکلی با فهمیدنش ندارم میگم اگه بجا ده سالگیم ،پونزده سالگی میفهمیدم ،مطمین ...

خب قبول دارم واقعا خیلی زود بوده و صد در صد تاثیر بدم میذاره دیگه

ما هم داریم راجب موقعیتی حرف میزنیم که اصلا دست خودمون نیست و بچه وارد یک جامعه بیمار میشه! حالا من دارم میگم در اون صورت باید چه کار کرد

وگرنه منکه میگم اگر همچین ادمایی دور بچه نباشه خیلی زود زود بخواد تازه درگیر این چیزا بشه نهایتا ۱۶ سالگیه

پسر من تو عروسی بعد سالها پسر یکی از آشناهارو دید که هم سن و سالشهپسره مادر و پدر مذهبی داره که مطمئ ...

نمیدونم چرا این بچها که پدر و مادر مذهبی دارن از همه بدترن😂😂😂😂

خب الان اسی باید چیکار کنه با پسرش

گفتم که جای نگرانی فقط اینه که یا زوری ببرنش که میگه دفاع از خود بلده و بالاخره مدیر و معاون و بقیه بچها همیشه هستن احتمالش صفره

یا اینکه بخوان با مرور زمان روش تاثیر بذارن و بکشوننش این گوشه اون گوشه که باید رو بچه کار شده باشه که زود از دیگران تاثیر نگیره قدرت تصمیم گیری و تفکر و پیش بینی بالایی داشته باشه. من بچه بودم ولی با یه سیاست هایی خودمو از لات و لوط ها یا بچه های مریص نجات میدادم که خودم برگام میریخت😅

خب الان اسی باید چیکار کنه با پسرش

بره پیش مدیر جوری که پسرشم متوجه نشه و به مدیر بگه چندروز دیگه عکس العمل نشون بده.حتی میتونه ناشناس با ایدیه شماه دیگش پیام بده به مدیر و کامل توضیح بده

یکم بیشتر بگو منم یاد پسرم بدم ترفنداتوحرفات خیلی جالب بود برام

مثلا بچه بعضی وقتا اگر جلوه بده که اطلاعات جنسی داره و اونم کم نمیاره ممکنه کمتر مورد تمسخر یا آسیب بقیه قرار بگیره ولی زیاده روی نتیجه برعکس میده باید خودش طبق شرایط بفهمه که چقدر تمیز کارو در بیاره😂

یکم بیشتر بگو منم یاد پسرم بدم ترفنداتوحرفات خیلی جالب بود برام

یا مثلا گنده لات ها یا اون بچه هایی که همیشه دیگران رو مسخره میکنن و کتک میزنن اگه خیلی تابلو بچه ازشون فاصله بگیره یا بخواد فرار کنه هی بدتر گیر میدن بهش

هر چند وقت یکبار بد نیست بره پیششون بگه چه خبر! مثلا که با خودشون بگن این ضعیف نیست نمیترسه 

یه فکت هست که میگه اگر شخصی که همه رو مسخره میکنه تو یه جمع باشه کنارش یا نزدیکش بشین اینطوری احتمال زیاد از تو شروع نمیکنه