2777
2789
عنوان

دیشب یه خواب دیدم در حد آمن هوتب خیلی عجیب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 143 پست
بعد یسال هنوز هر وقت امضات میبینم گریه م میگیره.درست هم شبهایی که دلم گرفته تایپکهاتو میبینم

من؟آخی عزیزم

ببخشید

خودم هم همیشه دلم گرفته

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
هنوز موکلهای طلسم فعال هستن خیلی وقت پیش هم رفته باشی دعاهارو تو آب روان هم انداخته باشی باز هم موکل ...

استارتر عزیز ان شاله خیره ولی به هر کسی اعتماد نکن مراقب اطرافت باش غیبت نکن و ممکنه برات کار منفی ک ... 

میشه خواب منو تعبیر کنی؟

خواب دیدم کنار رودخونه ای دارم راه میرم کلی مار بزرگ سبز پرنگ بهم پیچیدن یکی داره اون‌یکی میخوره یکی داره دم خودشو میخوره آنقدر ترسیدم برگشتم عقب همسرم دیدم دویدم طرفش خودمو بندازم بغلش یه مار پشت همسرم بود زهرشو پرت کرد طرفم زهرش سر انگشتم خیس کرد ولی چنان جیغی زدم از خواب پریدم ؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه اینو یکی از کاربرا گفتن بهتون گفتن به کسی اعتماد نکن انگار بدخواه داری و حتما صدقه بده

اره 

تعبیر اون کاربر خیلی جالب بود

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
میشه خواب منو تعبیر کنی؟خواب دیدم کنار رودخونه ای دارم راه میرم کلی مار بزرگ سبز پرنگ بهم پیچیدن یکی ...

مار نشونه ی دشمن هست

هوش مصنوعی اینجور گفت

🙂 خواب خیلی جالبی دیدی — پر از نمادهای متغیر و معنادار. بذار قدم‌به‌قدم برات تعبیرش کنم:

1. بچه‌گربه‌ها در خواب معمولاً نشانه‌ی احساسات لطیف، دلسوزی، حس مادری یا مراقبت از چیزهای ظریف درون خودته — ممکنه چیزهایی مثل امیدهای تازه، ایده‌های جدید، یا احساسات لطیف قلبت باشن که «به خونه آوردی»، یعنی وارد زندگی شخصی‌ت کردی.

2. گم شدن گربه‌ها وقتی می‌خوای به همسرت نشونشون بدی، نشونه‌ی اینه که بین تو و همسرت شاید فاصله یا سوء‌تفاهمی در ابراز احساسات یا درک متقابل وجود داره. یعنی چیز لطیف و زیبا (احساس، علاقه، یا موضوعی خاص) وقتی پای او به میان میاد، ناپدید یا تغییر شکل پیدا می‌کنه.

3. تبدیل‌شدن به سنگ روی دیوار یعنی اون احساسات یا چیزهایی که زنده و ناز بودن، حالا «سخت» و بی‌روح شدن. شاید به دلیل فشار، ترس یا سردی در رابطه یا محیط زندگی.

4. تبدیل شدن به عنکبوت و کفشدوزک بزرگ و ترسناک دو معنا داره:

عنکبوت: نشانه‌ی پیچیدگی، درهم‌تنیدگی احساسات یا ترس از چیزی که خودت به‌دست ساخته‌ای (مثل شبکه‌ی روابط یا نگرانی‌ها).

کفشدوزک (به‌ویژه اگر بزرگ و عجیب بوده): معمولاً نماد خوش‌شانسی و تغییر است، اما وقتی «بزرگ و ترسناک» شود، یعنی چیزی خوب در ظاهر، ولی در واقع نگران‌کننده یا خارج از کنترل احساس می‌شود.

🔹 جمع‌بندی تعبیر:
این خواب نشون می‌ده احساسات لطیف یا چیزهایی که با عشق پرورده‌ای (گربه‌ها)، در مواجهه با واقعیت یا قضاوت دیگران (مثلاً همسرت) دچار تغییر یا سفتی می‌شن؛ از لطافت به ترس یا پیچیدگی می‌رن. شاید در زندگی‌ت چیزی هست که ازش مراقبت می‌کنی ولی می‌ترسی در برابر دیگران تغییر چهره بده یا قضاوت بشه.

اگه بخوام مثل یوزارسیف بگم 😄:
«آنچه به خانه آوردی، از دل بود و پاکی؛ اما چون در آینه‌ی دیگری دیدی، به صورت ترس درآمد، زیرا باورِ خود را از دست دادی.»

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

من که همین الانش هم همش بیمارم🥲چند روزه افتادم گوشه خونه

پس دیدی تعبیرش درست بود

صدقه بخون قرآن صوتی تو خونه پخش کن

احتمالا چشم زخم داری کسی برات انرژی منفی فرستاده

پاهاتو بذار تو تشت آب ولرم نمک بریز توش پاهاتو ماساژ بده نمک دافع انرژی منفیه،

عود خوشبو و شمع روشن کن قرآن صوتی پخش کن اسفند دود کن تا چشم زخم برطرف بشه عزیزم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
هنوز موکلهای طلسم فعال هستن خیلی وقت پیش هم رفته باشی دعاهارو تو آب روان هم انداخته باشی باز هم موکل ...

چجوری باید غیر فعالشون کرد؟

دعانویس سید بود

با مادرم رفته بودم

الان من دیگه بهشون دسترسی ندارم

گربه یعنی مریضی

من همین الانش هم همش مریضم