2777
2789

امروز بهمون خبر رسید که داداش دوستم فوت شده 

بعد این داداش یه پسره که ابتدایی بود خیلی بچه بود 

این داداش دیشب با باباش داشتن پیاده میرفتن ماشین میزنه داداششو بعد یه جوری این پسر بچه رو میزنه ک تو بغل باباش میمیره همون لحظه بعد این دوستمم برادرشو خیلی دوست داره

حالا من داشتم میگفتم ک مامانم برم فردا تشیع جنازه بعد داشتم بهش میگفت یه لحظه بغضم ترکید 

اجیم برگشته میگه تو روانی هستی داری نقش بازی میکنی😐

برگشته میگه تو بازیگری و تو فلانی 

تو اصن ناراحت نیستی اصن چیز ناراحت کننده ای نیست

میگه تو خودتو میزنه به روانی بودن به گریه 

بعد منم با خاهرم دعوام شد واقعا حالم بد بود نمیتونستم بزارم اینجوری بگه

بچه ها خیلی ذاتش خرابه خیلی از دستش چیکار کنم

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف نزن یاهاش اصلا،از اون سلیطه های پاچه جر داده ست.

برو تشییع جنازخ و حتماا با دوستت برو مسجد یا خونشون تا شب هم بمون اگه میتونی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

حرف نزن یاهاش اصلا،از اون سلیطه های پاچه جر داده ست.برو تشییع جنازخ و حتماا با دوستت برو مسجد یا خون ...

سر حرفا همین خاهر بیشعورم امشب دعوام شد بامامانم 

بخاطر اینکه برا دادش اون گریه کردم میگه تو روانی داری نقش بازی میکنی اصن ناراحتت کننده نیست و فلان

...

تو اگه ادم دلسوزی بودی به خواهرت نمیگفتی ذات خراب

چون خواهرش هرکاری کرد و هر حرفی زد باید بگه خواهر من فرشته ست؟؟؟

چه عقاید عجیبی دارید!!

انسان به اخلاق و رفتار نه به رابطه ای که باهات داره که اگه جز خانواده بود بگیم عیبی نداره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چون خواهرش هرکاری کرد و هر حرفی زد باید بگه خواهر من فرشته ست؟؟؟چه عقاید عجیبی دارید!!انسان به اخلاق ...

دقیقاااا 

بچه به اون کوچیکی تو بغل باباش کشته شد من چون یه لحظه بغضکردم خاهرم اینجوری کرد باهام 

...