2777
2789

میگه مامان بچه ها خیلی حرفای بدی میزنن

در مورد رابطه جنسی کامل میدونن

مثل لینکه چند تا از بچه ها دسترسی به گوشی با ف ی ل**ش ک ن دارن

میگه میگفتن اونجای دخترا خیلی قشنگه

یا خیلی عذر میخوام خودشونو عقب جلو میکنن صدای آه و ناله در میارن😢

کلاس چهارمن ……

خیلی اعصابم بهم ریخت اما سعی کردم اروم باشم که اعتمادشو از دست نده بهم سعی کردم نصیحتش کنم و هر موضوع و در حد کمی براش باز کنم اما انگار ذهنش درگیر شده مثلا براش توضیح دادم اندام جنسی چه تو دخترا چه برای پسرا مثل باقی اعضای بدنه که خدای مهربون خلق کرده و جز نیاز های انسانه که بتونه باهاش ادرار کنه و اصلا لزومی نداره بهش فکر کنی 

بچه من بدون من تا پارک سر خیابون نرفته اما اینجور بچه هایی که خانواده ولشون کردن به امون خدا میان و مدارس و به لجن میکشن

با خودم گفتم برم به مدیر بگم بعد گفتم اخه مگه‌یکی دوتان تعداد بچه های بیتربیت خیلی زیاده

واقعا محافظت از بچم دغدغه شده

شایدم‌به مادرا گفتم

بعضی از مادرا ادم اصلا میمونه چی بگه انقدر که احمق و بیشعورن بچه صبح تا شب وله پای گوشی…

هر کلاس از ۳۰ نفر ، چهار پنج تا ازین بچه ها داره که پدر مادر بالا سرشون نیستن و بچه ها ولن تو نت همه چی بلدن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من چن خط اولو خوندم فک کردم دبیرستان هست ولی فکر نکنم دبیرستان پسرونه ام به این فاجعه ای باشه 

اخه فقط اینا ۱۰ سالشونه وای مگه میشه

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

پسر منم ششمه دقیقا همینارو میاد میگه و متاسفانه نمیشه کاری کرد اگه بخوایم عصبی بشیم اینا هم به این راه کشیده میشن من از اول درمورد گناهش باهاش صحبت میکردم و به خاطر ترس از گناه سمتش نمیره وگرنه که بخوان میتونن برن