2777
2789
نمیدونم چرا این بچها که پدر و مادر مذهبی دارن از همه بدترن😂😂😂😂

نه اصلا این طور نیست این خانواده ها خیلی زیاد روی بچه هاشون نظارت دارن ، هواسشون همه جوره هست ، کارشون حساب و کتاب داره ،چند مورد دیدم بچه های خوش اخلاق و سالمی تربیت کردن ، این مورد استسنا بوده ، من خودم پسرم  بد نیست ولی پسر جاریم خیلی بهتر از پسر من تربیت شده من همبشه حسرت می خورم کاش بیشتر سخت گیری می کردم و به خیلی چیزا اهمیت ببشتری می دادم که خوب ندادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد می گن بچه بیارید ، هر چه فدر خانواده ها دقت کنن باز بچه تو مدرسه تحت تا ثیر بچه های بیتربیت و رها شده قرار می گیره ، مردم فقط بلدن تولید کنن دیگه به تربیت ش اهمیت نمی دن 😶، خدا به دادمون برسه 

میدونی از کی اینجوری شد ؟ از وقتی کرونااومد و گوشی افتاد دست بچه ها ،،،متاسفانه برای اینکه مدارس مجا ...

من دخترم نه سالشه بهش گفتم تازمانی دانشگاه قبول نشدی گوشی برات نمیخرم هرکار داری گوشی من هست هنوز نیازنیست گوشی داشته باشی و واقعانم براش نمیخرم کاریم داره جلوخودم باگوشی من انجام میده درحالی بچهای برادرم گوشی دارن یکسر کله شون توگوشیه معلوم نیست چکارمیکنن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
من دخترم نه سالشه بهش گفتم تازمانی دانشگاه قبول نشدی گوشی برات نمیخرم هرکار داری گوشی من هست هنوز نی ...

خب انفاقا بچه گوشی داشته باشه اما بدون فی*ل تر شکن و نتم فقط خودتون بهش وصل بشین خیلی بهتره تا کوشی با ف ی *ل ترر شکن دستش بدین

خب انفاقا بچه گوشی داشته باشه اما بدون فی*ل تر شکن و نتم فقط خودتون بهش وصل بشین خیلی بهتره تا کوشی ...

نه من اصلا براش نمیگیرم تا دانشگاه قبول شد بعد گوشی خودم هست گوشی داشته باشه یابازی میریزن یا توسایتا دیگه درس ومشقم یادشون میره گفتم قبول شدی بهترین گوشی برات میگیرم 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خیلی فرق داره من هر دو پسران غیر انتفاعی میرم بزرگه یازدهم کوچیکه سوم تا به حال همچین موردی نشنیدم ، ...

من داداش خودم توی دولتی بود الانم تیزهوشانه

اون موقع که دولتی بود چیزی نشنیدم ولی نشنیدن ما دلیل بر وجود نداشتنش نیست

هرچند همه دولتیا و غیرانتفاعیام شبیه هم نیستن

نه اصلا این طور نیست این خانواده ها خیلی زیاد روی بچه هاشون نظارت دارن ، هواسشون همه جوره هست ، کارش ...

من چون خیلی زیاد دیدم میگم 

تو فامیل ما که برعکسه این قضیه ولی خب همه خانواده ها مثل هم نیستن دیگه بعضیاشونم خیلی خوب بچه تربیت کردن

پسر من کلاس سوم هست و ما تو منطقه پاسداران تهرانیم

اینو گفتم تا بدونید منطقه خوبی هستیم. مدرسه غیر انتفاعی میره. همین امروز رفتم دنبالش

دو تا پسر کلاس ششمی دعواشون شده بود چنان فحش هایی بهم میدادن جلوی همه معلما و ما مادرا.

مدیر مدرسه نمیتونست ساکتشون کنه.

بچه ها خیلی پرو و وحشی شدن

خدا عاقبتمون رو بخیر کنه

دیر یا زود تو مدرسه قرار بود متوجه بشه امسال نه سال بعدما خودمونم تو مدرسه دوران ابتدایی متوجه شدیم ...

😐

چقدر ریلکسی 

واقعا که 

کدوم مدرسه ی بی در و پیکری بودی که ابتدایی برات اینارو شرح دادن؟ 

😐چقدر ریلکسی واقعا که کدوم مدرسه ی بی در و پیکری بودی که ابتدایی برات اینارو شرح دادن؟

😂 😂شاید چون بچه ندارم

اسمشو بگم میشناسی😁 دولتی بودم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂