2777
2789
پسر من تو عروسی بعد سالها پسر یکی از آشناهارو دید که هم سن و سالشهپسره مادر و پدر مذهبی داره که مطمئ ...

همین کارو همکلاسیه برادرزادم انجام داد باهاش و متاسفانه گوشیه مادرش ایمن نبوده و دیده بود همه چیزو یهو.و متاسفانه مشاوره جواب نداد و الان تحت نظر روانپزشک داره دارو میخوره.بماند که چقدر عذاب کشیدن تا بفهمن اصلا این بچه چشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی از سالای بعد میترسماتقدر که شنیدم تو مدارس پسرانه بهم تجاوز میکننالبته پسر من میتونه از خودش ...

قبول دارم ولی خب شما که نیاز نیست دیگه نگران بچه های مردمم باشید به جای اونا 

اینم در نظر بگیرید هرچی سن میره بالا بالاخره عقلم کامل تر میشه 

ولی اینکه تو مدارس پسرونه بهم تجاوز میکنن واقعا باور نمیکنم

پسر من تو عروسی بعد سالها پسر یکی از آشناهارو دید که هم سن و سالشهپسره مادر و پدر مذهبی داره که مطمئ ...

تو دوساعت ببین چه ها که نکرده 🥺

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
نباید این شرایط ادامه پیدا کنه این تاپیک میتونه باعث اگاهی مادرا بشه نباید توجیه‌ش کنی

آگاهی از چی؟ 

چی رو توجیه کنم؟ یکم واضح حرف بزنید 

منم فقط میخواستم کمک این خانوم کنم پسرش آسیب نبینه

خانما به نظرتون به مدیر و معاون اطلاع بدم ؟؟؟؟

حتما

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

عزیزم میشه بگین دسترسی ایمن چجوری فعال میشه؟دختر من گوشی نداره ولی گاهی گوشیه ما دستشه.البته من بهش گفتم که تو همه گوشیها  هرچی سرچ  کنی میره تو سوابق

حتما

اگر بفهمن کی گفته که بدتر لج میشن باهاش، اگر به بچه ها لو داده باشه که نمیدونه گاو پیشونی سفیده، ما یه چیزی رو به فلانی گفتیم فرداش خواستنمون دفتر

و این داستان ترد شدن بچه و انگشت نما شدنش

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

عزیزم میشه بگین دسترسی ایمن چجوری فعال میشه؟دختر من گوشی نداره ولی گاهی گوشیه ما دستشه.البته من بهش ...

تو گوگل بزن روی آدرس جیمیلت همونجا جستجوی ایمن هست،فعالش کن

انفاقی بود که برام پیش اومده بود فیلم فرار از زندان که دیگه همتون دیدید! که خیلی هم آموزندستاون شخص ...

نه اخه میدونی چی میگم من مشکلی با فهمیدنش ندارم 

میگم اگه بجا ده سالگیم ،پونزده سالگی میفهمیدم ،مطمیننا این قدر روانم درگیر نمیشد ،راحت تر میپذیرفتم