2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیرپسرندیدم چون میگن زیاد واسه خانواده مناسب نیس خیلی سکانسای غیرمجازداره بچه کوچیک دارم ندیدم.

اما بامداد خمار سه قسمت دیدم تاالان خوشم اومده یاد دوران مجردیای خودم افتادم ک مثل محبوبه کرم میریختم.

خخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

پیر پسر

حسن پور شیرازی دو تا پسر داره 

و کلا آدم کثیفی هست زن میاره خونه و اینا 

یه رفیقی داره که عتیقه فروشی داره یه روز لیلا حاتمی میره مغازه رفیقه

اینم اونجا بوده اینو میبینه خوشش میاد میوفته دنبال دختره 

خلاصه با هزار کلک و اینکه یک دهم قیمت طبقه بالای خونش رو اجاره میده به لیلا حاتمی که کم‌کم باهاش وارد رابطه بشه

از طرفی لیلا حاتمی و پسر بزرگه حسن پور شیرازی یعنی حامد بهداد از هم خوششون میاد 

حسن هم کونش میسوزه از این ماجرا میره به دختره پیشنهاد پول زیادی میده برای یک شب 

لیلا حاتمی اولش قبول میکنه بعدش پشیمون میشه میگه من از پسرت خوشم اومده بعدا عروست میشم و درست نیست 

خلاصه حسن قاطی میکنه دختره رو به زور میبره و ...بعدا می‌کشتش و چالش میکنه

حامد بهدادو برادرش خیلی پاپیچ حسن میشن ببینن جریان چیه چرا دختره خبری ازش نیست خلاصه میفهمن چیکار کرده همونجا هر سه تا همدیگه رو میکشن و تمامم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
پیر پسرحسن پور شیرازی دو تا پسر داره و کلا آدم کثیفی هست زن میاره خونه و اینا یه رفیقی داره که عتیقه ...

مرسی عزیز دلم به نظر فیلم خوبی میاد چون لیلا حاتمی هم توش هست 

حتما میرم میبینم 

ماچچچ

مرسی عزیز دلم به نظر فیلم خوبی میاد چون لیلا حاتمی هم توش هست حتما میرم میبینم ماچچچ

خواهش میکنم 

بامداد خمار رو هم بگم یا نه؟ 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜