2777
2789
گفتم که جای نگرانی فقط اینه که یا زوری ببرنش که میگه دفاع از خود بلده و بالاخره مدیر و معاون و بقیه ...

شما داری از زرنگ بازی هات میگی که یه وقت اذیت نشه توسط اون بچه ها ،اون درست 

اما من دارم در مورد افکارش میگم در مورد تنهاییاش ،اینکه تو ذهنش چی تجسم میکنه ،نتونه یه ذهن سالم و پاک داشته باشه این بده وگرنه جلو ازار و اذیت رو میشه گرفت یه جورایی ،اما جلو مغز رو نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا این بچها که پدر و مادر مذهبی دارن از همه بدترن😂😂😂😂

اتفاقا یه پسر دیگه داره که چند سال بزرگتره و خیلی درسخون و تیزهوشان درس می خونه

فکر می کنم یه دوست بزرگتر این چیزارو بهش یاد داده

همش می گم برم به مامانش'بگم که حواسش باشه

بعد می گم نکنه مامانش باور نکنه و بد شه

اره دقیقاااااپسر من خودش درشت هیکله اما خیلی بچه ساده ایه

خب  هیکل خوب امتیاز عالیی هست باید ازش استفاده کنه معمولی باشه یکم بهش اعتماد به نفس بده یکمم اجتماعی باشه جو مدارس پسرونه طوریه که پسرای گوشه گیر یا کم حرف شاید حتی از نظر بدنی یا ذهنی قدرتمند تر باشن ولی ضعیف به نظر میان

شما داری از زرنگ بازی هات میگی که یه وقت اذیت نشه توسط اون بچه ها ،اون درست اما من دارم در مورد افکا ...

چون مدیر تاپیک راجب اون آزار و اذیت ها نگران بود منم زوم بودم روی اونا

الان شما از آثارش روی ذهن میترسی

فقط یکم واضح تر بگو که بخاطر بچتون میگی یا کودکی خودتون

اتفاقا یه پسر دیگه داره که چند سال بزرگتره و خیلی درسخون و تیزهوشان درس می خونهفکر می کنم یه دوست بز ...

چی بگم والا 

هر چیزی ممکنه ولی این حرفی که من زدم به خاطر اینه که خیلی زیاد دیدم که میگم

از من که گذشت چون تجربه بدی بود برام ،دوس ندارم بچم در اینده درگیرش بشه

مثلا منکه خیلی تاثیر نگرفتم واقعا دلیلش هم نمیدونم با اینکه تو کلاس ما سر کلاس که معلم داشت درس میداد بچها گوشی در میاوردن فیلم میذاشتن بی صدا در این حد اوضاع خراب

ولی اگر برای بچتون نگرانید خب همون حرفایی که زدم دیگه باید روی بچتون کار کنید از نظر آگاهی اجتماعی آینده نگری تفکر راجب نتیجه و اتفاقی که بعد از یک تصمیم ممکنه بیفته...

هر جنبه ای که فکرشو بکنید بازم کمه! 

مثلا منکه خیلی تاثیر نگرفتم واقعا دلیلش هم نمیدونم با اینکه تو کلاس ما سر کلاس که معلم داشت درس میدا ...

شما خودت چی اومدی به مامانتت بگی ؟

اگه نگفتی چرا 

چون اون زمان به مامانمم نکفتم که یکی برام تعریف کرده که ....

شما خودت چی اومدی به مامانتت بگی ؟اگه نگفتی چرا چون اون زمان به مامانمم نکفتم که یکی برام تعریف کرده ...

واقعیتش اوضاع در اون حد بد رو من تقریبا کلاس شیشم هفتم تجربه کردم یکم سن بالاتر ولی به هر حال.

هیچی نگفتم به هیچکس! فکر کنم کلا مدلم همینه تو هر زمینه ای چون کم حرف و درونگرام

دلیلشم اینکه خب به عنوان پسر هم خجالت میکشیدم هم با خودم یجوری حلش میکردم