2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 18503 بازدید | 366 پست
بخدا کمک دادیم و میدیم خرج چهارنفرمون هم شده هشت نفر بازم به کنار دیگه هرروز ماهیچه بلدرچین انواع می ...

همینا هم به شوهرت بگو 

بگو اینقدر براشون کاری می‌کنی ولی وظیفه میدونن و برا اون یکی دلسوزی میکنن 

از چشم شوهرت بندازشون

چقدر بی سیاستی اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید تو خرج مشارکت کنن و صد در صد هم میکنن و به نظرم استاتر خیلی هاشو نمیگه و چیزایی رو که خودش م ...

اگه اینطور بود می‌گفت حداقل من کمتر حرص می خوردم 

استارتر بگو کمک میکنن یا نه؟؟؟؟

من حلال نمیکنمااا اینقدر فشارم بالا رفته

اگه اینطور بود می‌گفت حداقل من کمتر حرص می خوردم استارتر بگو کمک میکنن یا نه؟؟؟؟من حلال نمیکنمااا ای ...

بخدا که شوهرم نمیزاره کمک کنن شاید در حد یه گوجه خریپنی خیار خریپنی چیزی باشه وگرنه من اصلا نمیرارم یخچال فریزم خالش شه که اینا بخان پرش

کنن

دیگ وقتی رفتن تهران دکتر باید ب فکر همه جاش میبودن یکی ک جایی نداشته باشه چی.بعدشم دلیل موندنشون چیه ...

عزیزم مونده دکتر چطور شیمی کنه مثلا مادر من یه ماه میرفت ده روز نمیرفت شما میگی آدم نمیتونه از عزیزش بگذره و شوهر استاتر هم نمیتونه از پدرش بگذره

نه خب من از این روهااا به کسی نمیدم خونه خودمم تهرانه و خانواده همسرم همه شهرستانن الان ۷ ساله خونم ...

دقیقن از اول هرجوری رو بدی اونجوریه.خانواده شوهر من ازون چتربازان ک خدا میدونه ولی هیچ وقت رو ندادم اخرشم ب مادرشوهرم گفتم رفت و امد دوس ندارم الانم گاهی بخاطر اینک شوهرم ناراحت نشه میرم هر ی ماه ی ساعت خونش سر میزنم میام