2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19057 بازدید | 366 پست
اون که آره ولی خود دوا دکتر کلی هزینه داره کاش به آدما مهربونی یاد بدیم بجا خشم دادن من مامانم با ای ...

درآمد خوب ندارن حداقل زبونشون کوتاه باشه 

استارتر مگه میلیاردره ۴ ماه مهمان داشته باشه؟؟؟

بخدا خود مادرشوهرم چندماه پیش مادرشوهر پیرش پاش شکسته بود عمل کرد یدونه پسر هم هست نیک شب نیاورده خو ...

باید از روز اول ب شوهرت میگفتی ما جا نداریم نیان.اخه یکی دو روز باز عیب نداره چن ماه.من بودم تا الان درخواست طلاق داده بودم من حتی برای شام و ناهارم خانواده همسرم بخوان بیان رو نمیدم میپیچونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که آره ولی خود دوا دکتر کلی هزینه داره کاش به آدما مهربونی یاد بدیم بجا خشم دادن من مامانم با ای ...

بخدا کمک دادیم و میدیم خرج چهارنفرمون هم شده هشت نفر بازم به کنار دیگه هرروز ماهیچه بلدرچین انواع میوه تازه و فلان و فلان

جالبه آخر باز میگن دلمون برا فلانی ینی برادر سپهر مجردم میسوزه خیلی سختی میکشه

درآمد خوب ندارن حداقل زبونشون کوتاه باشه استارتر مگه میلیاردره ۴ ماه مهمان داشته باشه؟؟؟

خب باید تو خرج مشارکت کنن و صد در صد هم میکنن و به نظرم استاتر خیلی هاشو نمیگه و چیزایی رو که خودش میخواد بیان میکنه مگه میشه آدم ۴ماه بمونه یه جا هزار تومنم خرج نکنه غیر ممکن

بخدا بعضی‌ها ذاتا پررو هستن و انتظار دارن چی بگم رندن

ببین همین کاری که میگم بکن 

یه دعوا راه بنداز دفعه بعد که خواهر شوهر به بچت چیزی گفت 

بعدم همه اینا که مادرشوهر خودش مادربزرگ رو نگه نداشت و ... 

همه رو بکوب تو سرشون و شک نکن میرن که میرن و دیگه نمیان 

نهایتا یه هفته با همسرت بحث داری و تمام و پاشون بریده میشه کامل انشالله 

برا منم بعدش دعا کن😁

خب باید تو خرج مشارکت کنن و صد در صد هم میکنن و به نظرم استاتر خیلی هاشو نمیگه و چیزایی رو که خودش م ...

عزیزم فقط خرج و پول نیس که

چهار ماه آدم مهمون داشته باشه کلا روانش مریض میشه

زندگیم فقط همسرم

خب باید تو خرج مشارکت کنن و صد در صد هم میکنن و به نظرم استاتر خیلی هاشو نمیگه و چیزایی رو که خودش م ...

نه من نمیگم هزارتومنم خرج نکردن اصلا من مشگل اصلیم خرج کردن نیست باباشه خرج کنه من مشکل اصلیم اینه مه آقا من کوتاه اومدم دارم درکتون میکنم دیگه شماها پررو تر نشین بچه رو دعوا کنین بخدا که اینجا خودته خثدشه دو سالمه نمیفهمم کسی مریضه نباید سر و صدا کنه یک هفتس بچه های من صبح تا شب برنامه کودک میبینن که ساکت باشن فقط

تهران بخوای خونه ۴ماهه اجاره کنی باید شبی یه تومن بدی که سربه فلک میرنه

دیگ وقتی رفتن تهران دکتر باید ب فکر همه جاش میبودن یکی ک جایی نداشته باشه چی.بعدشم دلیل موندنشون چیه من دیدم ببخشید حتی بیمارای سرطانی ماهی یبار میرفتن تهران باز برمیگشتن.براچی موندن اونجا

بخدا کمک دادیم و میدیم خرج چهارنفرمون هم شده هشت نفر بازم به کنار دیگه هرروز ماهیچه بلدرچین انواع می ...

عزیزم دوتا خواهر باهم تو یه مکان نمیسازن چه برسه به خانواده شوهر با عروس ولی من بعد فوت مادرم فهمیدم آدم هرچقدر محبت میکنه نباید انتظار داشته باشه طرف حتما جواب خوبیشو بخواد و فقط برای رضای خدا انجام بده و خدا صد در صد یه جا جبران میکنه

من ک نفهمیدم بیماری پدرشوهرشون چیه ولی خب هرچیم باشه نهایت ماهی یباریا میبرن دکتر یا کلن بستری میکنن.بازم اوکی ولی حداقل بقیه برن خونشون ی مادرشوهر بمونه