2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19056 بازدید | 366 پست
دیگ وقتی رفتن تهران دکتر باید ب فکر همه جاش میبودن یکی ک جایی نداشته باشه چی.بعدشم دلیل موندنشون چیه ...

مادر شوهر باید سواد دکتر بردن داشته باشه ما برای مادرم بجز بابام دونفر دیگه میموندیم چون لازم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چهارماهه وضعم همینه دوماهشو خونه مامانم بودم دیگه دیدم اینا رفتنی نیستن پاشدم اومدم

چهار ماه ؟

خب خونه بگیرن دیگه... یا شما به همسرت فشار بیار خونه جدا بگیره برای شما

چه نفهم و طلبکار هستن 

عزیزم مونده دکتر چطور شیمی کنه مثلا مادر من یه ماه میرفت ده روز نمیرفت شما میگی آدم نمیتونه از عزیزش ...

دیگ هروز ک شیمی نمیکنن ماهی یبار اونم میتونن با قطار یا هواپیما رفت و امد کنن.من نمیگم بگذره ولی دیگ زن و بچه ام ببخشید خر نیستن ک اونام عزیزن.اگ خیلی خانوادهشو دوس داره ی خونع براشون اجاره میکرد

خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣

اره خب ابنجوری هم این سختشه کسی که عمرش خودش کرده دمیخاد ازار اذیت برا دیگران باشه زودتر بمیره هم خودش عذاب نمیکشه هم بقیه ایقد جوون هر روز میمیره این یه پیرمرد صدساله هر چ زودتر بهتر

مادر شوهر باید سواد دکتر بردن داشته باشه ما برای مادرم بجز بابام دونفر دیگه میموندیم چون لازم بود

خدامادرتون رحمت کنه ولی ببخشید بنظرم برای افراد بد خیم اصلن نباید بندازی تو دست دکترا و عمل شیمی درمانی این لامصب درمان نداره بخدا قسم.فقط مرگو یکم عقب میندازه 

[QUOTE=399689684]عزیزم مونده دکتر چطور شیمی کنه مثلا مادر من یه ماه میرفت ده روز نمیرفت شما میگی آدم نمیتونه از عزیزش ...[/QUOTEعزیزم اصلا قابل شیمی درمانی کردن ‌نیست اره اوایل یه هفته بین شیمی درمانیش میرفت خونشون الان دیگه فقط این دکتر اون‌دمتره که براش یه کاری کنن حالا فردا میخان ببرن شیراز خب ببین ما خونه خریدیم چک داریم اول آذر دوبار قبلی که ما مدارکو بردیم شیراز نزدیک سی تومن‌خرج‌بلیط هواپیما و هتل و غذا و اینا شده در صورتیکه‌تو‌کارتشون‌دارن ولی خب از ما هم میکنن

اره خب ابنجوری هم این سختشه کسی که عمرش خودش کرده دمیخاد ازار اذیت برا دیگران باشه زودتر بمیره هم خو ...

وایییییی لعنتیییی🤣🤣🤣🤣

به خدا بلند بلند خندیدم الان همسرم فکر می‌کنه خل شدم نصفه شبی🤦🤣

خدامادرتون رحمت کنه ولی ببخشید بنظرم برای افراد بد خیم اصلن نباید بندازی تو دست دکترا و عمل شیمی درم ...

آخه مادر من سرطان مری داشت غذا نمیتونست بخوره مادر من ۸۰کیلو بود شد ۱۵کیلو حالا ببین برای آدم اعصابی میمونه