2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176492 بازدید | 1526 پست
ببخش اینو میگم رابطه نداری سخت نیست!؟برای من خیلی سخت میگذره و اینطوری دارم هی بیشتر عصبی تر و خسته ...

چیشد اسی چیکارکردی رفتی؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق و محبت تعطیل همرو جوونی تعطیل ...مثل مرگ تدریجیه اما همتون همینو گفتین بدبخت ما زنا انگار تو این ...

نه عزیزم چرا هرز

تو دخترت رو‌ زود شوهر نده

بذار بره درس بخونه یه کار یا هنری یاد بگیره که بعدا درمونده شوهر نباشه

ببخش اینو میگم رابطه نداری سخت نیست!؟برای من خیلی سخت میگذره و اینطوری دارم هی بیشتر عصبی تر و خسته ...

سلام. شما هر روز صبح بعد از صبحانه روزى یکدونه قرص آسنترا ۵۰ بخور. قول میدم حال روحیت از این رو به اون رو میشه. اعتماد به نفس پیدا میکنی. جوری میشه اون خودش میاد سمتت. بهت قول میدم اینو. فقط اینکه این قرص رو باید همیشه بخوری. چون قرص اعصابه و نباید ترکش کنی.

اسی چند تا حرف میزنم بهت لطفا گوش بده یه مدت تحمل کن این کارها بکن چون میگی دوستش داری و جایی نداری پول نداری و بچه داری میگم بهت تحمل کن وگرنه میگفتم برو ولی الان فرق داره خواهرم گوش بده موفق میشی اون زن مطمعن باش می‌دونه همسرت زن داره و همه چی رو می‌دونه و متاسفانه اینطور زنها حس رقابت دارن الان اون داره باهات رقابت می‌کنه وتا زمانی که تو اذیتی و ناراحتی جنگ دعوا داری اون با همسرت میمونه و روز به روز رابطشون بهتر میشه تو تنها کاری که باید بکنی اینه که خونه رو پر از آرامش کن و واقعا با خودت بگو شوهرم مرده تو قلبت خاکش کن ولی به عنوان یکی از اعضا خانواده حسابش کن میاد خونه حرف بزن معمولی باش دعوا نکن می‌دونم سخته غیر قابل تحمله ولی مجبوری چون جایی نداری یه مدت امتحان کن اون زن عوضی میره به شوهرت بگو من دوستت داشتم ولی تو نخواستی اشکالی نداره من یه مدت تا بچه ها بزرگ بشن میمونم و زندگی میکنم وبعدش میرم جفتمون حق خوشبخت شدن داریم منم وظیفه مادری ام رو انجام میدم تا بچه هام بزرگ بشن بعدش جدا میشم و خدابزرگه منم مثل تمام زن ها دیگه طعم خوشبختی میچشم ودیگه باهاش کاری نداشته باش کی میاد می‌ره باهاش حرف میزنه نمیزنه اصلا مهم نباشه برات تا یه مدت که بچه آت هم بزرگ بشه و از شیر بگیری حداقل تحمل کن اون زن وقتی ببینه برات مهم نیست و از شوهرت می‌پرسه حالتو وقتی ببینه دیگه حرص نمی‌خوری اون عوضی هیجانی که الان داره با داغون شدن تو حس میکنه رو نداره کم کم سرد میشه و اون روی خودشو نشون میده و تو هم شوهرت مظلوم بودن تو رو ببینه شاید به خودش بیاد 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

اخه این که دیگه زندگی نیست از بین بردن عمرو جوونیته مگه ما قراره چند بار زندگی کنیم آخه من به این چی ...

ببین عزیزم  واضح میگم

وقتی هیچ پشتوانه ای نداری حتی یه جا خواب نداری

بیای بیرون از خونه چیکار کنی کنار خیابون بخوابی

هدف بزار برای مثلا ۵ سال آینده ات 

هنری وکاری یاد بگیر درآمد داشته باش 

به هر زبونی تونستی پول بگیر از شوهرت حتی از خورد وخوراکت بزن پولش رو جمع کن 

وقتی به زمانی رسیدی که تونستی حداقل یه اتاق اجاره کن وخرج خودت رو در بیاری از این خونه ای که میدونم هزار بار میدونم برات جهنمه بزن بیرون 

منم حرف تو رو قبول دارم اما همه میگن بالاسر بچه ها باش اما بخدا بچه هام هیچ عشقی اینجا نمیبینن برعکس ...

من پدرم آدم خوبی هست خدا حفظش کنه اهل خیانت نیست 

ولی اخلاقش خوب نبود بچه که بودم همش تو خونمون دعوا فحش بزن بزن بود 😔بزرگ که شدیم مخصوصا خواهرم با مشکلاتی روبه رو شد و... اخه نمیدونم این شوهرت نه خونه داره نه هیچی چرا همه چیز به نفع اون بشه فوقش زنه خوب شوهرتو پولاشو صاف میکنه بعد میره با یکی دیگه ولی عمر تو هدر رفته 

خودتو بچه هاتو نجات بده بازم من عزیزم نمیدونم 

من یک مشاور دینی میشناسم میخوای با اوناهم صحبت کن 

لطفا به غیر استارتر روم ریپ نزنید دوستان🙂

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

نه هیچ طلایی ندارم کارشناسیم ...کار آنلاین چی!؟

میخوای آزمون استخدامی شرکت کن برای معلمی 

ادمینی 

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

الان اون زن حال روز تو رو می‌دونه چون شوهرت آمار میده بهش اون داره باهات رقابت می‌کنه و لذت می‌بره و از شوهرت میخواد کارها کنه که بیشتر اذیت بشی مردها هم اینطور مواقع احمق میشن ولی تو باید زرنگ باشی اگه میخوای به خاطر بچه هات تحمل کن تو کاری نداشته باش میاد بهش چایی غذا بده بعد برو با بچه ها و کارهای خودت سرگرم کن زیاد حرف نزن مگه کار واجبی باشه و مجبور حرف زدن باشی به خودت برس اصلا جلو شوهرت فیلم بازی نکن خوشحالی که شوهرت بره به اون زن بگه بازم آتیش بریزه تو زندگیت همیشه بزار پیش شوهرت مظلوم باشی شوهرت باهاش حرف میزنه میخواد تو حرص بخوری و اون زن این خواسته ها داره یا میگه بره پیشش اون زن خواسته که تو بفهمی و اذیت بشی وگرنه مخفیانه انجام میدادن ولی اگه تو یه جوری رفتار کنی برات مهم نیست اون زن حس میکنه که شوهرت دوستت داره و بهش دروغ میگه که تو دیگه جنگ بحث نمیکنی و با شوهرت بد میشه و اون روی خودش نشون میده و چیزی برای سر گرمی نداره و این رابطه براش خسته کننده میشه و می‌ره از زندگیت فقط تحمل میخواد اگه هم نرفت تو بازم فرصت دادی به خودت تو این مدت بچه هات بزرگ تر میشن و این که یکم پول جمع کن تا اگه خواستی جدا بشی راهی باشه ...بعد هم چرا بری اون موقع بگو من طلاق نمی‌خوام مهریه ام می‌خوام زندگی میکنم حق خودمه مهریه  و اجرا بزار مهریت رو و طلاق هم نگیر اذیتت کرد بیرونت کرد یا تو رو زد زنگ بزن پلیس بیاد سلیطه بودن هم بد نیست یه مدت مظلوم و اگه خوب نشد سلیطه شو پدرشو در بیار ببین اون جن...ده بازم میمونه وقتی شوهرت پولاشو بده مهریه و سکه تو و براش خرج نکنه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

ببین عزیزم واضح میگموقتی هیچ پشتوانه ای نداری حتی یه جا خواب نداریبیای بیرون از خونه چیکار کنی کنار ...

افرین خیلی عاقلانه بود حرفهات  بدون پول نمیشه اصلا 

سلام. شما هر روز صبح بعد از صبحانه روزى یکدونه قرص آسنترا ۵۰ بخور. قول میدم حال روحیت از این رو به ا ...

عزیزم این قرصو بدون نسخه میدن؟؟ من حال روحیم خیلی داغونه صبحا بیدار میشم ی حاله بدی دارم از خودم ناامید میشم. ب بهتر شدن حال من کمکی میکنه؟ 

اخه این که دیگه زندگی نیست از بین بردن عمرو جوونیته مگه ما قراره چند بار زندگی کنیم آخه من به این چی ...

به این فکر کن بری بیرون نه جایی داری نه پولی بدتر میشه دورت پر از آدمها مثل شوهرت میشه عزیزم ما زنها خیلی مظلوم هستیم وقتی بری اون موقع دیوونه میشی برا بچه هات برات نوشتم چیکار کنی خیلی هم طولانی شد امیدوارم کمکت کنه یه تجربه موفق بود از رو تجربه بهت گفتم اون حرفها رو