2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177206 بازدید | 1539 پست
شما ک گفتی اون پس میزنه شمارو.. جاشو جدا کرده و نمیزاره بری سمتش

گفتم که نمیزاره پیشش بخوابم چون میخواد بهش پیام بده یا باهاش حرف بزنه من باشم نمیتونه اینکارو کنه که همش کتمان کنه خیانت می‌کنه برای رابطه مثلا در هفته یکبار صدام میزنه که برم پیشش فقط هم برای رابطه ...

چند شب پیش هم رفتم کنارش که دیگه همیشه کنار هم بخوابیم رابطه جنسی نه فقط دیگه روی تخت باهم بخوابیم مثل همه زن و شوهرها که قبول نکرد...نمی‌دونم دیگه چطوری توضیح بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برمیگشتی عقب بازم باش ازدواج میکردی؟

اتفاقا بهشم گفتم عمرا اینکارو نمی‌کردم گفتم ایکاش هیچوقت تو رو نمی‌دیدم می‌گفت چیشد قبلاً که همش از خدا تشکر میکردی من وارد زندگیت شدم گفتم چون قبلاً نمی‌دونستم چه آدم کثیف و پستی هستی

بچه هات چی!؟بهت داده!؟

نه بچه هام پیشم هستن 

اونم مثل شما بهم میگفتی برو واسه شوند پرستار میگیرم و فلان میکنم .

هیچ غلطی نمیکنه

بچه هام پیشم هستن. خونه مادرم هستیم همگی

اینقدر واسش پرونده درست کردم . شکایت از کتک کاری  تهمت . مهریه .‌طلاق 

همه چی ریختم رو سرش .

وکیل گرفتم واسش 

اگه میتونی برو خونه بابات .‌وظیفه ش ازت نگهداری کنه 

نمیخای بری منم طبق نظر دوستان بهت میگم . بمون پیش بچه هات . تا میتونی سرد باش باهاش . 

ولی بچه هات باهاش ولی بچه هات ول نکن .‌

زندگی کن اصلا بهش بگو برو پیش همونی که باهاشی

اینقدر سرد باش تا بترکه 

تا اونم حس از دست دادن تو رو بچشه 

بزار چند سالی با اون باشه 

مطمعن باش ولش می‌کنه 

ولی نرو تا خودش خونه بهت نداده خخخخخ

اما محکم باش و بمون . بخاطر بچه 

اونو از زندگیت حذف ش کن 

دوست داشتنش هم بزار کنار 

اسی جان من پیامتو خوندم خیلی ناراحت شدم و الان نگرانتم لطفا خبری از خودت به من بده جایی که نرفتی سلا ...

نه نرفتم همه دوستان گفتن که بهتره جایی نرم بخاطر بچه ها

واقعا قبل ازدواج متوجه ذات کثیفش نشدی؟

تا قبل مهر پارسال عالی بود حتی قبل از زایمانم نمی‌دونستم خیانت میکنه شبا تا چهار صبح بیرون بود و بمن بدروغ می‌گفت با دوستامم و من انقد بهش اعتماد داشتم که باور میکردم 

نه بچه هام پیشم هستن اونم مثل شما بهم میگفتی برو واسه شوند پرستار میگیرم و فلان میکنم .هیچ غلطی نمیک ...

بهش گفتم برای همیشه برو اما نمیره میخواد زجرم بده برات خوشحال شدم که از همچین مردی جدا زندگی میکنیم و به آرامش رسیدی اره دوستان گفتن تو این شرایط پیش بچه هام باشم اما دیگه رنگ آرامش تو زندگیم نمیبینم ایکاش میمردم و برای همیشه راحت میشدم از این زندگی

خداشوهرتو لعنت کنه چقدر آدم بد ذاتیه 

الان طلا داری یا ن؟

مدرک تحصیلیت چیه؟

امکان کار آنلاین داری؟

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

بهش گفتم برای همیشه برو اما نمیره میخواد زجرم بده برات خوشحال شدم که از همچین مردی جدا زندگی میکنیم ...

بنظر من مستقل شو و طلاق بگیر بچه هات اینجوری نابود میشن 

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

بنظر من مستقل شو و طلاق بگیر بچه هات اینجوری نابود میشن

منم حرف تو رو قبول دارم اما همه میگن بالاسر بچه ها باش اما بخدا بچه هام هیچ عشقی اینجا نمیبینن برعکس فحش و این چیزا میبینن حتی سر سفره پدرشونم نمیبینن حتی وقتی اون می‌ره تو اتاق دخترم با ذوق بعد چند روز ندیدنش می‌ره که بره تو اتاق پیشش یهو هولش میده میگه برو بیرون می‌خوام استراحت کنم وقیافه دخترم یهو غمگین میشه 

فقط یه چیزی بگم و لقد الانسان فی کبد ( انسان را در رنج آفریدیم) ان مع العسر یسری ( قطعا پس از هر سخت ...

به دعاهاتون نیاز دارم لطفا تو نمازاتون برای من دعا کنین من الان پرواز رنجم انشالله روز خوب منم بیاد من خیلی خستتتم