2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177533 بازدید | 1543 پست
بهش گفتم برای همیشه برو اما نمیره میخواد زجرم بده برات خوشحال شدم که از همچین مردی جدا زندگی میکنیم ...

دیگه دوستش نداشته باش از دلت بنداز بیرون

بی تفاوت باش نزار نزدیکت بشه با روح و روانت بازی کنه منظورم رابطه اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دعاهاتون نیاز دارم لطفا تو نمازاتون برای من دعا کنین من الان پرواز رنجم انشالله روز خوب منم بیاد ...

عزیزدلم باور میکنی بیشتر دلم برا دخترت کبابه؟تروبه هر پیر و پیغمبری که می‌پرستی قسمت میدم جای خالی این نامردو برای بچه هات پرکن نذار حالا که پدر ندارن از مهر مادری هم محروم باشن تا میتونی بهشون برس ببرشون بیرون حتی یه پیاده رویه ساده باهاشون بازی کن بهشون عشق بده جلوشون با این آشغال اصلا بحث نکن که نخواد کتک کاری وکشمکش کنه باچنگ ودندون بچه هاتون بزرگ کن تا از آب و گل در بیان اصلا اصلا جلوشون گریه نکن وغمگین نباش می‌دونم سخته ولی برای آینده خودت و بچه هات این سختی رو تحمل کن وگرنه بچه هات در آینده هزار مشکل روانی پیدا می‌کنه که در کنارشون آرامش نخواهی داشت اگه ولشون کنی بری بااین مرد کثیف مطمئنا بدتر از الان میشه مطمئن باش دیدم که میگم پس وقتی قراره سختی بکشی حداقل بذار دلت به آینده بچه هات خوش باشه بذار یه مادر شاد داشته باشند گور پدر  بابای هرزه ی هرزه پسندشون

بنظر منم بشین خونه ات 

با یه وکیل حتی از این وکیل رایگان دادگستری مشورت کن 

بمون خونه مجبور خونه ونفقه تو وبچها رو بده 

حتی اگه بتونی طوری رفتار کنی که کلا اون دو روز رو هم خونه نیاد خیلی راحت‌تری 

اون بالاخره پشیمون میشه وبرمیگرده 

وسعی کن برای اون روز محبتش رو توی قلبت بکُشی 

دیدم دور وبرم که میگم 

واگر هم نیومد پیشت لااقل بالای سر بچهاتی

فکر میکنی بری اون وایمیسته بالا سر بچها 

یا دست اون زنیکه رو میگیره میاره سر خونه وزندگی وجهاز تو که خون به دل بچه‌ات کن

یا اینکه خیلی مردونگی کنه میخاد روزی یه ساعت بیاد بالا سر بچه‌ات باشه وبچهات دربه در بشن

برترین درد خیانته امیدوارم هرمی خیانت می‌کنه تقاص پس بده که اگه تقاص پس نده دیگه هیچ عدالتی نیست

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بلاگر شو همه ما حمایتت میکنیم مگه نه خانوما...؟ کمک کنیم آبجیمونو ...این کار که هزینه ای نداره💔😭

شماها چقدر مهربونین😭 بخدا با حرفت اشک ریختم تا حالا حس بی کسی داشتم اما اینجا دیدم آدمایی که منو نمی‌شناسن بیشتر به فکر منن... خدا جواب خوبیهاتونو به بهترین شکل بهتون بده ادمایی که بی منت راهنماییم کردن صلاح و خوبیمو خواستن و دردو دلامو گوش کردن 

چقدر شرایطت مثل منه..تروخدا بگو چطوری تحمل کردی تا حالا!؟ رابطه هم دارین یا نه!؟

نه بابا سالهاس رابطه تعطیله

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
همینجا پیجتو بزار ....عزیزم ..تو قویتر از این حرفاییی دختر

پیجمو شوهرم پاک کرد یه پیج زدم که کلا همه چیزش صفره انقد زندگیم خرابه که حوصله فعالیت نداشتم والا تو پیج قبلیم خیلی فعال بودم البته اون خانوادگی بود 

نه بابا سالهاس رابطه تعطیله

ببخش اینو میگم رابطه نداری سخت نیست!؟برای من خیلی سخت میگذره و اینطوری دارم هی بیشتر عصبی تر و خسته تر میشم 

و اینکه جز کافور چیزی نمیدونی که بتونه حسو تو وجود آدم بکشه اگه می‌شناسی بگو تا تهیه کنم