2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177206 بازدید | 1539 پست
ببخش اینو میگم رابطه نداری سخت نیست!؟برای من خیلی سخت میگذره و اینطوری دارم هی بیشتر عصبی تر و خسته ...

خیلی سخته خیییلی دقیقا منم خیلی عصبی میشم ولی چه کنم نمیتونم دو دستی زندگیمو تقدیم یه هرزه کنم😞

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته خیییلی دقیقا منم خیلی عصبی میشم ولی چه کنم نمیتونم دو دستی زندگیمو تقدیم یه هرزه کنم😞

اخه این که دیگه زندگی نیست از بین بردن عمرو جوونیته مگه ما قراره چند بار زندگی کنیم آخه من به این چیزا فکر میکنم

واقعا بی فکری این الان حال خودش خوب نیست حرف زدن بلد نیستی دهنت رو که میتونی ببندی کجا زندگی میکنید ...

عزیزم فقط چون گناهه خودش رو کشیده کنار ، بخاطر خدا وگرنه شوهر هیچ عنی نیست

سپیده‌دم اومد و وقت رفتن🛶

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

دقیقا خوشی میزنه زیر دلشون وگرنه چه دلیلی داره ی مرد زندگیشو نابود کنه.من تموم زندگی تلاش کردم شوهرم ...

واقعادردناکه لیاقت چیزی که این افرادندارن ومطمنن پشیمون میشن ولی دیگه فایده نداره شماچکارکردی الان جداشدی عزیزبچه هم داری؟

فک کن نوکرته فق کار میکنه پول میاره برات هر چی باشه بهتر از آوارگیه دنیای بیرون اونقدرام امن نیست 

گور باباش تو جرا باید آواره بشی بزار اون زنه وقتی دستشو گذاشت تو پوست گردو اون آواره بشه نه تو 

مستاجریم اره اگه هم برم شاید با شناختی که از همسرم دارم بر علیه من حرف بزنه چون عملا هنوزم کتمان می‌ ...

عزیزم همسرت اون زن راازشما بیشتر دوست نداره اون معتادشده ومواد رادوست داره اونجا راحت مواد میکشه و پایه داره به خاطراونه...

اصلا فکرنکنی اون عاشق اون زن هست ها 

نه اون عاشق مواد هست 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...

عزیزم فقط بچه هات برات مهم باشن ترا خدا تنهاشون نزار لطفا تو هر شرایطی هستی 

واقعادردناکه لیاقت چیزی که این افرادندارن ومطمنن پشیمون میشن ولی دیگه فایده نداره شماچکارکردی الان ج ...

دوماهه خونه رو ول کرده رفته. ی خونه دیگه تو مرغداریمون داریم اونجا میمونه.. نه بچه ندارم.تکو تنها موندم تو خونه انقد فکر کردم مغزم دیگه جواب نمیده.فعلا همینطور داریم میگذرونیم