2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 108817 بازدید | 1062 پست
الان همه ی مشکلی دارن تو زندگیشون تو مردی دیدی بدونه مشکل باسع؟همه دارن میسازن زن باید سیاست داشته ب ...

چجوری,میشه یه جوری بگی منم بفهمم؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
می‌فهمم با تمام وجودم چقدر برات سخته و حالت چیه تنهایی و سکوت خیلی سخته فقط همه بهم میگفتن چرا اینقد ...

وای منم همینم. هیچی نمیتونم بخورم پوستو استخون ‌شدم داغون شدم هرکی میبینه میگه چرا انقد خراب ‌شدی چاق بودی خوشگل بودی فلان بودی بخدا ی جور شده حتی دلم نمیخاد تا نونوایی برم دوتا نون بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کاربری اصلیم تعلیق ‌شده همین بلا سرم اومد.واسه من تا ی هفته اینا همینطوری بود بعد درست شد

طرف میاد ریپلای میکنه تو تاپیک دیگران منو زر مفت میزنه نمیشه جوابشو نداد درسته تعلیق شدم اونم تعلیق شد اما اون منو ریپ زده بود اگه قراره کسی ریپ بزنه اسی باید ریپ بزنه من پست برای صاحب تاپیک میزارم کاری به بقیه کاربرا ندارم بعضیها کلا عقده ای ان 

عزیزم بعد پنج سال فقط ب خاطر شما اومدم خاهش میکنم ب حرفم گوش بده ار تجربه دارم حرف میزنم 

حرف اون خانم ک طولانی برات نوشته بود رو مو بمو اجرا کن 

طبیعی باش گیر نده ب بچه‌ات برس ب خودت تا جایی ک میتونی فکر کن زندگی طبیعی داری بیش از حد خودت باعث آزار خودت نشو حتمن بچها رو ببر پارکی جایی

یکسال حد اقل ب زندگیت زمان بده حتمن ارزشش رو داره 

ب خاطر هر حرف شوهرت آنقدر خودت رو اذیت نکن مردا عقلی ندارن دو دقه دیگه یادشون نیس

و اینکه شوهرت اگر تو رو پس میزنه ب خاطر اون یک ذره وجدان دردی هست ک در ناخود اگاهش  از رفتارش با شما داره شما ناراحت نشو مطمئن باش این زنای فاسد موندگار نیستن انشالله گورش رو گم میکنه از زندگیت 

حتمن ۴۰شب با خلوص زیارت عاشورا بخون 

من امروز خیلی برات صلوات فرستادم الهی خدا بهت صبر بده 

عزیزم هر گز فکر ترک خونه رو نکن هرگز چون هزار بار وضعیت بدتر میشه 

طرف میاد ریپلای میکنه تو تاپیک دیگران منو زر مفت میزنه نمیشه جوابشو نداد درسته تعلیق شدم اونم تعلیق ...

هنوز ی سریا یاد نگرفتن ک کامنتی ک میزاریم واسه استارتر تاپیکه و نباید ب کسی ک نظرش باهامون مخالفه توهین کنیم..ی سریا  با دعوا وارد سایت میشن کلا از هرجا دلشون پره سر کاربرا ی دیگه خالی میکنن.واسه ارامش خودتم هست جوابه اینطور کاربرا رو نده بهترین جواب واسشون اینه ک هم کلام نشی

چجوری؟

اگر حکم زنا برای دادگاه ثابت بشه 

مجازات مرد متاهل با دختر مجرد اینطوریه که مرد اعدام میشه دختره 100 ضربه شلاق 

اگر مرد متاهل با زن متاهل رابطه داشته باشند هر دو طرف اعدام میشن 

اگر دختر و پسر مجرد ارتباط داشته باشند 100 ضربه شلاق دارن اگر دختره ثابت کنه پرده بکارتش رو از دست داده می‌تونه شکایت کنه و دیه بگیره ، دختر زیر 14 سال هم چه با خواست خودش رابطه داشته باشه چه به زور باشه حکم تجاوز میخوره و طرف اعدام میشه کلا حالا طرف چه مرد متاهل باشه چه پسر مجرد 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨