2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178019 بازدید | 1545 پست
خداروشکر عزیزم..من تو همین حالم.تو زندگیم خیلی سختی کشیدما خیلی.بجه بودم پدرم فوت شد بعدش مامانم ی م ...

الهی🫂🥺

فقط کسی که این درد رو کشیده می‌فهمه چی کشیدی و استاتر چی می‌کشه 

برگردم به سال پیش التماس گریه و.. نمیکنم می‌شینم و صبر میکنم خیلی از اون حالم متنفرم یادم میاد 

کمکی از دستم بر میاد بگو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سوال حقوقی داشتین بپرسین

میشه لطفا بگین ؟ 

زنی که خونه شوهرش نمیتونه تنها بره بیرون یعنی اجازه نداره و جایی رو نمیشناسه چطور اقدام کنه مهریه و نفقه بگیره ؟ و حکم جلب میشه همون اول اجرا گذاشت از این نظر که مرد نتونه نزدیک زن بشه و بلایی سرش بیاره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی🫂🥺فقط کسی که این درد رو کشیده می‌فهمه چی کشیدی و استاتر چی می‌کشه برگردم به سال پیش التماس گری ...

قربونت برم عزیزم.کاش این روزای منم بگذره کاش بتونم فراموش کنم بتونم برگردم ب زندگی دوباره زندگیمو درست کنم.دعا کن خدا بهم نگاه کنه 

قربونت برم عزیزم.کاش این روزای منم بگذره کاش بتونم فراموش کنم بتونم برگردم ب زندگی دوباره زندگیمو در ...

ان شا الله بشه 

فقط به خودت بگو میگذره این روزا نمیمونه و بسپار ب خدا 

من فقط ذکر میگفتم غذا و خواب همه چیم شده بود نماز و ذکر

ولی بچه هام اذیت شدن حوصله نداشتم 

حتما هر روز از خونه بزن بیرون و قدم بزن همون هوا تازه حالت رو بهتر می‌کنه حتما با یکی ک معتمد هست حرف بزن تا تخلیه بشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قربونت برم عزیزم.کاش این روزای منم بگذره کاش بتونم فراموش کنم بتونم برگردم ب زندگی دوباره زندگیمو در ...

خواستی درخواست بده بهتر حرف بزنیم و کمکی از دستم حتی در حد گوش کردن به حرفات هست بتونم انجام بدم

ان شا الله بشه فقط به خودت بگو میگذره این روزا نمیمونه و بسپار ب خدا من فقط ذکر میگفتم غذا و خواب هم ...

میترسم ب کسی حرف بزنم ب اندازه کافی بی ارزشم کرده ک با ی زن ۳۸ساله بهم خیانت کرده‌.میخاستم برم مشاور ولی شهرمون کوجیکه همه همو میشناسن.تو دلم ریختمو گریه کردمو حرفامو ب خدا گفتم.فقط میخام بره رو دور تند زمان بگذره 

مستاجریم اره اگه هم برم شاید با شناختی که از همسرم دارم بر علیه من حرف بزنه چون عملا هنوزم کتمان می‌ ...

مستاجرید؟ آخه گفتی خونه گرفته که با اون زنیکه هرجایی باشه. یعنی دو تا خونه اجاره می ده؟ عجیبه!

میترسم ب کسی حرف بزنم ب اندازه کافی بی ارزشم کرده ک با ی زن ۳۸ساله بهم خیانت کرده‌.میخاستم برم مشاور ...

می‌فهمم با تمام وجودم چقدر برات سخته و حالت چیه 

تنهایی و سکوت خیلی سخته 

فقط همه بهم میگفتن چرا اینقدر لاغر شدی 

می‌تونی بهم اعتماد کنی عزیزم‌ 

مگه با اونه که بگه یه هفته وقت داری و تو هم بگی باشه؟

سفت بشین سر جات .سگ محلش کن . نهایتش بیرونت کنه که خوب می شه میری کلانتری و به ضررش میشه و باید مهر و نفقه بده.

هر چند گفتی مهریت یه سکه ست. چرا واقعا؟

اره کارشناسی وجود ندارد والا با کارایی که همسرم کرده باید تاوان بدی میداد اما خوب هر روز بهتر از دیر ...

اسی جون وقتی باهم مواد میکشن یعنی جفتشون از هم آشغال ترند 

خیلی سخته درکت میکنم ولی باید قوی باشی 

اگه پیاممو خوندی بگو تا یه راهی بهت بگم برای اینکه شوهرت اونو مثل یه آشغال دور بندازه

شش ماهشه شیر منو میخوره

منتظر بود باردارت کنه بعدش زن پیدا کنه؟ دیگه معلومه اخرین رابطه همون بچه دارشدی

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...

یه دوره درمان افسردگی شروع کن و درست فکر کن بچه هات رو ول نکن خواهش میکنم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

خدایااا

برا همه ارامش و خوشبختی میخام

بخاطر بچه ها

اونا خیلی مظلومن

با این تاپیک قلبم درد گرفت

خودم بچه کوچیک دارم،مادرم و زودرنج

گریه م گرفته برات

امشب برات زیارت عاشورا میخونم به نیتت

انشاالله مشکلت حل بشه 

از ته دل از خانم ام البنین حاجت بخوای بهت میده

یه بار امتحان کن

ای بابا کاربر قدیمی هستم سال ۹۷ تعلیق زرد شدم بخاطر یه روانپریش عنی دیگه کاربری جدید زدم تا اون قبلی ...

منم کاربری اصلیم تعلیق ‌شده همین بلا سرم اومد.واسه من تا ی هفته اینا همینطوری بود بعد درست شد