2777
2789
دعانویس خوب خودم سراغ دارم ، ولی بمیرم سراغ دعا نمیرم ،آخر و عاقبت نداره

هرگز این کارو نکن

ان شاالله خدا برات خوب میخواد.از خدا بهترین ها رو بخواه‌ .خدا بزرگه و قطعا توانشم زیاد پس بهترین همسری که میتونی تصورش کنی ازش بخواه .الهی که همین لحظه دعات مستجاب شه 

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ تا سه شنبه هر هفته یدونه یس بخون هدیه به شهید سید مجتبی صالحی خوانساری کن 

یکی از کاربران گفت ازش خونه خواستم هفته سوم معامله کردیم

شمام هنوز وقت هست برو بخون

برای منم دعا کن منم برای یه بخت خوب برات دعا میکنم

چشششم عزیزم حتما ، منم برات صدتا صلوات میفرستم😘 فقط اسمت چی بود؟

پردیس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چله سوره مریم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

عزیزم فقط وفقط وفقط نماز امام زمان رو با گریه والتماس بخون بهت قول میدم زود ازدواج میکنی

طریقه نماز رو لطفا بهم بگو  ، با چیز دیگه ای اشتباه نگیرم .. میخوام همین رو بخونم ،مررسی😘