2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177589 بازدید | 1543 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروهی که فرستادمو عضو بشو

برای منم بفرست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بی حجابی مهم نیست منظورم اینه حجاب نداشته باشن اشکال نداره ولی حیا مهمهخیلیا هستن بلوز شلوار گشاد تن ...

درسته عزیزم حیا مهمه اما همون حیا باعث میشه اول نخوای جلب توجه کنی و بقیه کار ها و پوششت و طوری انتخاب میکنی که پوشیده باشه 

عزیزم دقیقا یک سال پیش تو شرایط تو‌ بودم 

می‌دونم چی میکشی می‌دونم قلبت توان ندارع حتی بزنه

می‌دونم دیگه بهترین غذاها هم بهت مزه نمیده

دیگه چشمات زیبایی نمی‌بینه 

حوصله بچه ها رو نداری 

دوست دارید بخوابی بیدار بشی ببینی همه خواب بود

منتظر یه معجزه 

توان نداری 

من کشیدم حتی بخت حق میدم دلت میخواد فقط بری

دوست داشتنی درخواست بده با هم حرف بزنیم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم🥺🥺الهی بگردم مخصوصا اون طفلک 6ماهه😔خدا لعنت کنه مردای هوسباز و زنای خراب و هرجایی رو که باعث نابودی روان ی زن مخصوصا یه مادر که تو دوران شیردهی هست میشن😔عزیزم جایی نرو،بچه هات چه گناهی دارن؟اینکه باباشون عوضیه شماهم ول کنی بری پس کی پناهشون باشه؟منم خیلی وقته از این زندگی بریدم ولی بخاطر بچه هام تحمل میکنم،خدابزرگه بخدا زندگی های خیلی هامون مشابه همه ولی بچه هامون گناه دارن،زنگ بزن ب پدرشوهرت یا مادرشوهرت بگو

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

منم تو شرایط توام.دقیقا همین مرحله..ولی من بجه ندارم..ی ساله رابطه ای باهم نداریم و دوماهه خونه نیومده کلا..هفته ی پیش ی خانومی بهم زنگ زد ک جرا ب دوس پسرم پیام دادی😐😐حالا فک میکنید دوس پسرش کی بود؟؟شماره رو سیو کردم عکسشو دیدم پرس و جو کردم متوجه شدم ی زن مطلقه ی ی پسر ۱۸ساله داره خودشم ۳۸سالشه☹️☹️از هر نظر از زنه سرترم ده سال ازش کوجیکترم ولی نمیدونم جرا زندگیم ب اینجا رسیده..جرا خدا با این آدم هیج کاری نمیکنه؟؟جرا جواب کارشو‌ نمیده؟جرا هرجی التماس کردم خدا جواب منو نمیده

عزیزم دقیقا یک سال پیش تو شرایط تو‌ بودم می‌دونم چی میکشی می‌دونم قلبت توان ندارع حتی بزنهمی‌دونم دی ...

میشه بپرسم الان از اون مرحله گذشتی یانه؟حالت بهتر شد تونستی فراموش کنی یا برگشتین ب زندگی

شاید مادر بدیم و شاید تحملم تموم شده واقعا دیگه نمیکشم این زندگی رو ...جایی اون بیرون ندارم اما میرم ...

خلی چیزی هستی ؟؟اونجا خونه ی توعه .بزرگ که نیست بهتر ‌با بچه هات خوش باش .برو‌مهریتم اجرا بزار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میشه بپرسم الان از اون مرحله گذشتی یانه؟حالت بهتر شد تونستی فراموش کنی یا برگشتین ب زندگی

یک ماه مثل ده سال گذشت ازم جنازه مونده بود خودکشی نکردم خیلیه 

اتفاقی افتاد و خدا باهام بار بود دوتاشون دچار سو تفاهم شدن و دعواشون شد و جدا شدن البته مسببش خودم بودم و بعد زندگی آروم شد ولی در ظاهر چند ماه طول کشید تا یکم بهتر بشم اون ک میکفت تموم شد رفت ولی مگه ب همین راحتیه 

الان بهترم ولی اون آدم قبل نشدم ولی خداروشکر بچه هام آواره نشدن 

ولی زخمش میمونه تا اخر

یک ماه مثل ده سال گذشت ازم جنازه مونده بود خودکشی نکردم خیلیه اتفاقی افتاد و خدا باهام بار بود دوتاش ...

خداروشکر عزیزم..من تو همین حالم.تو زندگیم خیلی سختی کشیدما خیلی.بجه بودم پدرم فوت شد بعدش مامانم ی مدت نبود جیزای رو گذروندم ک واسه بقیع کابوسه ولی هیچوقت کم نیاوردم زندگیمو تنهایی درست کردم ولی کاری ک با اینا باهام کردن سخت ترین بود ب حدی ک دیشب داشتم ب خودکشی فکر میکردم یعنی راهی دیگه نمیدیدم.این همه گریه کردم زجه زدم ولی خدا جوابمو نداد ک نداد