2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 156691 بازدید | 1366 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته شرایطت . خدا کمکت کنه عزیزم 

ولی به نظرم افسردگی بعداز زایمان هم داری. سعی کن از خانوادت کمک بگیری. بیان یکم بچه رو بگیرن. تغذیه ت رو دقت کن. ویتامین دی بخور. غذای مقوی بخور. بیرون برو حتما با خانواده تا روحیت باز بشه. شوهرت هم واگذار ش با خدا

واقعا ؟ زنا یعنی صیغه محرمیت نخونده باشن ؟

ببین زن متاهل باشه که نمیشه صیغه محرمیت خوند ، دختر مجرد هم باشه بازم نمیشه 

مگر وقتی که زنه مطلقه باشه ، مرد متاهل می‌تونه بدون رضایت زنش صیغش کنه و حکم زنا نمی خوره 

یعنی اگر طرف اسی زن متاهل باشه یا دختر مجرد می‌تونه حکم زنا رو بگیره اما اگر زن مطلقه باشه شوهرش حتما میگه صیغش کردم که حکم زنا نخوره 

واسه همینه پسرا و مردا میرن سراغ زن های مطلقه چون منع قانونی اونجوری وجود نداره

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

اسی جون وقتی باهم مواد میکشن یعنی جفتشون از هم آشغال ترند خیلی سخته درکت میکنم ولی باید قوی باشی اگه ...

میشه ب منم بگی؟؟شوهر منم همین کارو کرده با ی زن ۳۸ساله ک از خودشم بزرگتره و ی پسر بزرگ داره☹️☹️☹️

تاپیکتو خوندم خودم دلم شکسته ولی وقتی حرفای تو رو خوندم از اینکه همجنسم توی این شرایطه بیشتر اشک ریختم برات دعا میکنم یهو ی تغییر بزرگ تو زندگیت رخ بده و آرامش بیاد توی زندگیت

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️
هر دو مجرد باشن که ازدواج میکنن

آره اگر بخوان که میتونن ازدواج کنن ولی اگر هر کدوم از دو طرف نخواد هیچ اجباری برای ازدواج وجود نداره 

اینا رو واسه وقتی گفتم که کلا شاکی وجود داشته باشه

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

تاپیکتو خوندم خودم دلم شکسته ولی وقتی حرفای تو رو خوندم از اینکه همجنسم توی این شرایطه بیشتر اشک ریخ ...

اره منم انقد گریه کردم اخه چجوری مردی مادره بچه هاشوبا این وضع ول میکنه میره با یه هرزه کاش تاوان پس بدن تاوانه پیر کردنه دله یه جوونو

یبار اینکارو کردم یعنی درو قفل کردم هر چی زنگ زد باز نکردم ساعت چهار صبح بود داشت درو می‌شکست مجبور ...

ببین میدونم که تحملش سخته ولی از الان شروع کن 

1 سال به خودت زمان بده اینو فقط 1 سال تحمل کن 

تو این مدت چون میگی شوهرت اکثر شبا نیست 

برو سرکار بخاطر بچه ات کاره تو خونه بردار اگه هنری 

چیزی داشته باشی خیلی راحت تری 

1 سال تحمل کن پولاتو جمع کن بعدش وام بگیر طلا 

بفروش یه خونه 40 50 متری م تونستی بگیری بازم خوبه 

حداقل توش آرامش داری جای خونه تو بهش نگو 

بعده یه مدت بزار برو مهریه تم بزار اجرا خودش میاد 

طلاقت میده راحت میشی بچه هاتم آواره نمیشن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بهم خیانت می‌کنه جدیدا خونه ساخته شبا با اونه

سلام گلم

ببین تاپیک هاتو خوندم خوب قشنگ درکت میکنم

ولی گوش بده ب حرفام، رفتن رها کردن اینا راه نیست

مگه خیانت نمیکنه بی توجهی نمیکنه اوکی، 

تو که میخوای بری این راهم امتحان کن، بمون خونه در قدم اول به خونه برس به بچه هات و به خودت، منظورم از رسیدن آرایشی اینا نیست اونم اندازه مرتب باش عطر بزن، 

غذاهای خوب بپز، ببین دیدم که میگم متاسفانه این اتفاق برای عزیز ترین کس زندگیم افتاده بود

بچه ها چی

ببین انگار داری فیلم بازی میکنی خوب وقتی اومد درو باز کن با روی خندون و لوند برو جلوش غذا بزار بچه هارو یاد بده براش لوس شن خودت براش با کرشمه رفتار کن حرف نزن سعی کن با چشمات باهاش بازی کنی دیگه بدون چی میگم بزار از اون یکی سرد شه محیط خونرو گرم کن براش 

این جواب نداد راه دارم برات این اولشه