2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 76708 بازدید | 1133 پست
به مادرت بگو، بشین یکم فکر کن، آخه وقتی دختر بزرگ داری ، میخوای شوهر کنی!!!! اون شوهر اگه چشم ناپاکی ...

راضی نمیشه 6 ماهه راضی نشده هرکیو اوردیم باهاش حرف بزنه راضی نشد

نه ممنون لطف دارید خودمون مشکلمونو حل میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم اومد با مامانم بحثش شد . خیلی دعوا بالا گرفت داداشم میگفت بابام بهت اعتماد کرد گفت یه وقت بچه ...

عزیز دلم  حق داری 

ايشالله زودی مشکل حل میشه 

مادرت از تنهایی میترسه، پیش خودش میگه با این شرایطم دیگه کسی نمیاد سراغ من و کسی نیست که بخواد باهام ازدواج کنه برای همین میترسه این مرد و از دست بده 

چون توهم میخوای ازدواح کنی این ترس تنهایی به جونش افتاده عقل شو از دست داده

نمی تونه درست فکر کنه چیکار میکنه 

کاملا حق دارین 

ولی لطفا رفتین پیش وکیل تمرکز و بزارین رو گرفتن مال یا سهمی چیزی 

اگر 1 درصد پای  اون مردک و بچه اش باز شد به خونه تون ت خونه نمون

تو نمیتونی نری دسشویی،نمی تونی نری آشپزخونه ،نمی تونی تو جاهای دیگه خونه نباشی و همش تو اتاق باشی 

امنیتی نداری با وجود اون و پسرش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

به مادرت بگو، بشین یکم فکر کن، آخه وقتی دختر بزرگ داری ، میخوای شوهر کنی!!!! اون شوهر اگه چشم ناپاکی ...

نمیخواد تو بری حرف بزنی 

عجبا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

انقدری کامنتا زیاده که فکر نکنم کامنت منو بخونی

ولی امیدوارم بخونی 

اگه پسرشو اورد لطفا خیلی مراقب خودت باش

خیلی خیلی 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

عزیز دلم حق داری ايشالله زودی مشکل حل میشه مادرت از تنهایی میترسه، پیش خودش میگه با این شرایطم دیگه ...

فداتشم گلم مرسی

چی بگم والا بخدا نمیترسه فیلمشه این چیزا . من نامزدی قبلیمم خیلی خوشحال بود هی میگفت توام بری سر و سامون بگیری راحت شیم

حالا الان فیلمشه میخواد ما بزاریم راحت ازدواج کنه اون دوتارم برداره بیاره اینجا من دیگه بعد 18 سال مادر خودمو میشناسم

چشم ممنون از راهنماییاتون

اگه دایی یا خاله ای داری که مامانت حرفش رو میخونه ازون طریق وارد بشی خیلی بهتر هستش تا از طریق قانونی و‌دعوا و‌شکایت

از سر مهربونی و دلرحمی بیشتر جواب میده.

با اونا صحبت کن و حتی گریه کن کامل وضعت رو و نگرانی برای آینده ت رو توضیح بده، اینکه مامانت ازدواج کنه حقش هست و جیز بدی نیست اما با یک آدم درست..

فداتشم گلم مرسیچی بگم والا بخدا نمیترسه فیلمشه این چیزا . من نامزدی قبلیمم خیلی خوشحال بود هی میگفت ...

چی بگم به قول خودت تو بهتر می شناسی... 

لطفا اگر به نتیجه ای رسیدین بهم بگو 

من بهت فکر میکنم ❤️

انقدری کامنتا زیاده که فکر نکنم کامنت منو بخونیولی امیدوارم بخونی اگه پسرشو اورد لطفا خیلی مراقب خود ...

عزیزم همرو میخونم و جواب میدم 

چشم مراقبم الان داداشمم پشتمه یکم دلم گرمتر شده

فقط دعا کنید تا یکی دوماه دیگه که میخوام ازدواج کنم سالم برم از اینجا و دعا کنید خواهش میکنم دعا کنید رشته و دانشگاهی که میخوامو بیارم بزارم برم

فداتشم گلم مرسیچی بگم والا بخدا نمیترسه فیلمشه این چیزا . من نامزدی قبلیمم خیلی خوشحال بود هی میگفت ...

اصلاااااااا زیر بار نرو !! بگو به نامزدت بگو خونه اجاره کنه با هم سه تایی برین اونجا زندگی کنین یا پسرشو بفرسته خونه مادربزرگ پدربزرگش!! 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

نه منظورم اینه که فکر کنم حقوقو میدن به مامانم . تاحالا نذاشته تو این چیزا دخالت کنم مثل حقوق و ... ...

مادرت ازدواج کنه بری اقدام کنی حقوق کامل ما تو میشه

یه قرون دیگ به اون نمیدن

اگه دایی یا خاله ای داری که مامانت حرفش رو میخونه ازون طریق وارد بشی خیلی بهتر هستش تا از طریق قانون ...

اتفاقا 6 ماهه همینکارارو میکنیم خاله و داییمم باهاش حرف زدن راضی نشد دیگه ولش کردیم گفتیم هرکار میخوای بکن تا الان که دیگه داره منو میندازه بیرون

عزیزم همرو میخونم و جواب میدم چشم مراقبم الان داداشمم پشتمه یکم دلم گرمتر شدهفقط دعا کنید تا یکی دوم ...

خداروشکر عزیزم 

حتما دعا می کنیم برات 💖

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اصلاااااااا زیر بار نرو !! بگو به نامزدت بگو خونه اجاره کنه با هم سه تایی برین اونجا زندگی کنین یا پ ...

داداشم میگه حتی نمیزارم اون مرده رو برداره بیاره با تو زندگی کنه

خداروشکر حداقل داداشم پشتمه کاش زودتر بهش میگفتم