2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 86868 بازدید | 1180 پست
داداشم اراده کنم میاد پدرهمشونو درمیاره ولی از نفرین مادر میترسم . از طرفی اگه به داداشم بگم میگه بی ...

اول اینکه به خاطر وضعیتت بسیاار متاسفم .

ولی جمع کن این حرفارو کدوم نفرین هااا؟

این ادم اخه مگه مادره درسته نباید قضاوت کرد ولی دحتر ۱۸ سالش رو بندازه بیرون پسر ۲۰ ساله مردم رو بیاره خونه

نفرین بچه نداریم آیا ؟؟؟

اگه زبون خوش حالیش میشه که بگو پولامو بده اگرم نه میشه که از راه قانونی وارد سو .

باز خداروشکر برادرداری ، باهاش صحبت کن مسورت بگیر بگو که دوست نداری سربارشون بشی دنباره راه دیگه ای هستی.

:(:  

ببخشیدا مادرت عقل نداره حداقل صبر میکرد تو کنکورت تموم میشد بعد فکر ازدواج میوفتاد یا حداقل با یکی ازدواج میکرد که خونه زندگی داشته باشه نه اینکه با یه پسر جوان آوار شه سر مامانت 😑😑 واااای خدا اصلا درک نمیکنم تازه به تو میگه از خونه برو پسرش میاد غلط میکنه بیاد پسر اون بره جای دیگه به تو چیکارداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خداروشکر وضعش . رسیده بود اون تایم بچه بودم مامانم برام با پوله طلا خرید ، بعدم برا اینکه ماشین ...

سلام ، شکایت رسمی کن برای ارث 

پدرت بیش ازیک سوم اموال رو نمیتونست وصیت کنه

دادگاه صبح تا حدود ۱۲ مشاوره رایگان میدن 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
داداشم اراده کنم میاد پدرهمشونو درمیاره ولی از نفرین مادر میترسم . از طرفی اگه به داداشم بگم میگه بی ...

اشتباه میکنی اگر نگی ، 

بگو نمیخوام دعوا کنی ، بگو مادر یه خواستگار بهتر رو جواب بده 

این آدم در حدش نیس ، با این سن میخواد بیاد خونه شما!!!

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

میگفتی. مد جدیده ؟از. خونه پدرم منو بیرون میکنی؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پدرم نظامی بود 16 سال پیش شهید شد . اخه اون تایم هم من زیر 18 سال بودم هم برادرم 12 سالش بود براهمین ...

پسرعموی من سال۸۱شهیدشد دخترش ۱۸ماهه بود همون اول بنیاد شهید حقوقش رو جداکرد چطور برای شما جدانشده؟؟وهمچنین چندتااز اقوام که فرزند صغیر داشتن همون اول دولت حقوقشون رو جداگانه واریز میکنه شاید برای شما هم جداست وشما خبر نداری 

نه از بابام رسیده بهش ، بابام تو وصیتش گفته بود خونه برا مامانم شه

قانونی هر شخص میتونه فقط یک سوم از اموال خودشو وصیت کنه

سهم مادرت از خونه یک سومه مابقی بین ورثه باید تقسیم بشه

نسل جدید چقدر حساسن

برا بالای ۳۰ساله ها حریم خصوصی معنی نداره

من که مامانم کمدمو شخم میزنه برام مهم نیست، فقط میگم مرتب نکن جای وسایل یادم میره🤣🤣🤣 در این حد شلخته ام

اسم خودش رو گذاشته مادر؟ 

متاسفانه مادر خودم هم همینجوریه فقط من متاهلم سر زندگی خودمم. ولی خیلی حرص میخورم میبینم به هیچ کدوم از بچه هاش اهمیت نمیده و زندگیش شده یه مرد بی لیاقت که خودش هم میدونه با زنای دیگه هم هست

حالا من هرچی تاپیک میزنم دوتا آدم عاقل عین شما نمیاد

لطف دارین شما🌹

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

طبق قانون یک سوم دارایی با وصیت نامه انتقال پیدا می‌کنه اگه خونه قبل رسیدن تو به هجده سالگی به نام مادرت شده طبق وصیت نامه یک سوم میشه دو دانگ خونه چهار دانگه باقی می مونه که نیم دانگ اون مال مادرت میشه کلا سهم مادرت از خونه دو و نیم دانگ و اما دو دانگ و ۳۴صدم دانگ  سهم برادرت و یک دانگ و هفده  صدم دانگ سهم تو میشه  اگه الان دقیقا سنت بالای هجده هست قانونی شکایت کنی میتونی سهم الارث خودت از خونه ازش بگیری و تا زمانی تو ازدواج نکردی هم اون نمیتونه تو رو از خونه بیرون کنه اگه پدرت حقوق داره بعد ازدواج مادرت به تو میرسه حتی الان هم نصفش مال تو هستش اقدام کن از حقوق مادرت جدا کن اگه پدرت حقوق داره ممکنه مادرت صیغه ۹۹ ساله بشه خواست باشه

بعضی مادرها میرم قیومیت می‌گیرند و از دادگاه محجورین هم نامه میگیرم حقوق دختر یا صغیر رو کارت اونا بیاد اسی تو از چهارده سالگی می‌تونستی بری دادگاه حکم رشد بگیری خودت حساب بانکی داشته باشی