2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم میگه حتی نمیزارم اون مرده رو برداره بیاره با تو زندگی کنهخداروشکر حداقل داداشم پشتمه کاش زودت ...

خدا رو شکر ❤️ حتما داداشت رو دز جریان کاراش بذار! اومدن اون مرد تو خونه اصلا به صلاح نیست! مردک مفت خور چطور تو این سن و سال خونه نداره!!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خدا رو شکر ❤️ حتما داداشت رو دز جریان کاراش بذار! اومدن اون مرد تو خونه اصلا به صلاح نیست! مردک مفت ...

مفت خوره دیگه همینه حتما زن قبلیشم ولش کرده رفته . از دار دنیا یه مکانیکی و یه توله و یه شورت تو پاشو داره . خونشونم اجاره س مسخره ها

خونه برا مامانمه

حالم از مادر هولت بهم خورد 

ازدواج میکنی کن،ولی کسیکه حتی خونه نداره میخوای واسه چی اخه 

بنظرم سند رو یجوری بزنین بنام خودتون ،اگع اصرار بر لزدواجش کرد خودشو بفرستین بره ،هیچ دایی و خاله کسی نداری بزنه دهنش؟؟

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

حالم از مادر هولت بهم خورد ازدواج میکنی کن،ولی کسیکه حتی خونه نداره میخوای واسه چی اخه بنظرم سند رو ...

فردا که میریم شکایت

خاله و داییم ایران نیستن همون 6 ماه پیش بهشون گفتیم زنگ زدن کلی باهاش حرف زدن زیر بار نرفت اخرم هم اونا قهر کردن باهاش هم داداشم

گفتن هرغلطی میخوای بکن

چه تاپیک فیکی چه همه باور کردن

نیاز به ثابت کردن خودم ندارم تاپیکای قبلیمم هست . حالا شما اگه باور نمیکنی نکن عزیزم . درهرحال ممنونتم که وقتتو گذاشتی تا تو تاپیک برفرض فیکم نظر بزاری 

فردا که میریم شکایتخاله و داییم ایران نیستن همون 6 ماه پیش بهشون گفتیم زنگ زدن کلی باهاش حرف زدن زیر ...

عزیزم خودت نامزدت داری ک میگی دوماه دیگه ازدواج میکنی؟؟اگه اینجوریه ک یکم لفتش بدین ازدواج مادرتو ،

مراقب هم باشین مرده و پسرش نیان خونه رو از چنگش درارن 

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

عزیزم خودت نامزدت داری ک میگی دوماه دیگه ازدواج میکنی؟؟اگه اینجوریه ک یکم لفتش بدین ازدواج مادرتو ،م ...

نامزد که نه هنوز پارتنره ولی تا یکی دوماه دیگه میاد جلو . انشالله قانون پشتمونو بگیره