2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145132 بازدید | 1798 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب بخون

سلام عزیزم

شروع کردم به نیت بچه دارشدنم، نماز شب میخونم، حاجت میگیرم بنظرت؟

میدونی دوس دارم نمازشبو فقط برا خود خدا بخونم ، ولی الان انقدر دلم گرفته ، فقط برا نیتم نماز شب میخونم، به اون خلوص نرسیدم انگار، 

شما تجربه نماز شب خوندن و گرفتن حاجت دارین؟

واقعا من به این حالت حسودیم میشه اینقدر عاشقی کنم هیچ حسی نسبت به همسرم ندارم و امکان جدایی هم ندارم ...

ارامشه یکیو بخوای ک اون بهت بگه نمیخوامت 

من کارم فقط گریست 😭

ارامش کجا

نه نداریم

خب خداروشکر 

جدا شو مهریتم‌ تا قرون آخر بگیر.  یه چندوقت ممکنه از نبودش اذیت بشی که با یه تراپیست حل میشه

بعدشم انشالله یه مردی که قدر دوستاشته شدن رو میدونه میاد تو زندگیت.

زندگی با این مرد به درد نمیخوره. 

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

عزیزم انشاءالله که هرچی دوست داری همون بشه و به صلاحت باشهیه راهی بهت یاد میدم.اما هرچیزی توخواب دید ...

عزیزم بنظرت ما برای نیت مون چطوری بگیم 

مثلا آیا بابام جوگیر میشه و خونه رو به نام برادرام‌میزنه..

و خونه ای که مادرم رنج‌کشیده تو نداری ها کمک بابام بوده..الان زندگی مادرم زیر پای عروس داره میچرخه..

بقیه هم کاملا چاپلوسی اونو میکنن..؟

یا بگم چیکار کنم بتونم یه روزی خونه مادرم رو بخرم؟

یا مثلا چکار کنم دست عروس مون واسه بقیه رو بشه

که اینقدر ریاکاره.. ؟

آیا بگم فلانی متاهل آیا  به شوهرم نظر داره چیکارکنم؟

خب الحمدللهیک سکه رو بده عاقل میشهفقط چند تا نکته یادت نره، اصلا التماسش رو نکنبه خودت برسمحکم بشین ...

نه دیگه التماس نمیکنم بهش بکم برو‌دنبال طلاق اخه دوس ندارم بخاطر مهریه منو بخواد 😔دلم میخواد واقعا عاشقم بشه

خب تو خیلی عاشقی و اینو بهش میگی معلومه ک وقتی برا بدست اوردنت تلاش نکرده بودنتو نمیخاد بهش بگو شوکه شدی و زمان لازم داری تا کنار بیای و خانوادتو آماده کنی اینطوری فرصت داری کنارش باشی اما ن با خاهش 

تو قدم بعدی کامل باید ازش بکنی نمیدونم رفتارت چطوریه ولی کم کم فاصله بگیر جملات عاشقانه نگو نگاهش نکن زمان صرفش نکن جاتو جدا کن کم کم فاصله بگیر و روی خودت کار کن کم کم خودتو بالا بگیر خودتو اولویت بزار بزار ببینه ک بخودت اهمیت میدی و بدون اون شادی برنامه شخصی بچین تنها برو کافه سینما پول خرج کن مشاوره برو و خودتو بساز فکر میکنم اینطوری میتونی تحریکش کنی 

شکوفه بزن سبز شو
عزیزم من یه بار با یه نفر عقد کردیم، درحد چندماه. عین این جملات و ازش شنیدممیگفت تو خیلی خوبی، هیچ م ...

چقدرخوشحال شدم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ميكفتي پس جرا اومدي سراغم مكه برات دعوتنامه فرستاده بودم؟ بعضيا جه بيشعورن يا زندكي بقيه بازي ميكنن.اكه خواستي جدا بشي مهربه رو نبخش بذار ادم شه ديكه با زندكي كسي بازي نكنه ادم دمدمي مزاج