2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143453 بازدید | 1788 پست
همدردیممن هم خانمم گفت هیچوقت دوست نداشتم و به اجبار خونوادم زنت شدم خونوادش هم گفتن بری زیر یه سقف ...

عربی؟

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودشو میخواااااااام😭😭😭😭😭😭

خودتو به حماقت نزن 

غرور داشته باش وقتی اینو گفت حتما زدی زیر گریه مث بچها؟ 

بگو خیلی غلط کردی اول منو وابسته خودت کردی حالا میگی نمیخوای مهریتو تا اخر بگیر

احتمالا زیاد بهش میچسبی، مردا از زنی که زیاد تو دست و پاشون باشه خوششون نمیاد.

سرت رو مشغول کن به درس، کلاس هنری یا هرچیزی که خیلی علاقع داری

اما حواست به سر و وضع خودت و‌زندگیتم خیلی باشه.

خوش عطر و مرتب باش اما نچسب بهش نه زنگ بزن نه چیز دیگه

اما لبخند  و لبت باشه همیشه و اون اومد سمتت مهربون باش

شاید مشکل داره کاش بره پیش روانشناس خوشبحالش ک‌شوهرش اینقد دوسش داره با همه ی کارهاشمن ب شوهرم گفتم ...

نه متاسفانه زن داداشم با رفتاراي غلط و بي سياستي باعث شد برادرم متنفر بشه اصلا دوسش نداره ميگه يك بار بهش فرصت دادم رفتارش بدتر شد به خصوص كه از موقعي كه زن داداشم و مادرش به مامانم در حضور داداشم فحش ميدادن ميگه تو روشون نگاه نميتونم كنم ميخوام بالا بيارم  اصلا نميخواد برگرده ، اما خب  شما واقعا اگر رفتارت با شوهرت و خانوادش خوب بود ظلم ميكنه شوهرت در حقت

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

من خودشو میخواااااااام😭😭😭😭😭😭

ببین من خاله زنک نیستما اما ازدواج عمو و زن عموی منم از روی اجبار بود برا عموم به گفته زنعموی هیچ عشقی نداشت بهش  و گفت براش دعا گرفتم ک عاشقم شد الان مثل پروانه دورش میگرده راست و دروغش باشه پای خودش اما این روش هم امتحان کن شاید شد

فقط ازت خواهش میکنم خودت پاشو برو مشاور فقط اینجا سر در گم تر میشی .مشاور خوب می‌تونه کمک بزرگی به زندگیت بکنه بعد قرار نیست هر حرفی که شوهرت زد باور کنی که فقط میگی اینجوری گفت اونجوری گفت .ازکجا مطمئنی از ته دلش حرف زده

اصلا هم التماس نکن برای زندگیت

اگه بخواد طلاق بده باید مهریه رو کامل بده، با دعوا نه

بذار خودش بیوفته تو روند طلاق

تو فقط نماز شب بخون و پیش خدا التماس کن زندگیت رو درست کن، جلوی اون خودت رو حفظ کن