من بعد یازده سال دوباره باردار شدم قبلش اصلا قصد نداشتم بچه بیارم دیگه ی دختر داشتم ک میگفتم واسم کافیه دیگه این ی سال اخر دخترم خیلی اصرار داشت ک بچه بیارید منم قبول کردم بخاطر اون ولی حاملگیم خیلی سخته و استراحت مطلقم امروز مادرشوهرم زنگ زد هرچیی از دهنش در اومد بهم گفت میگفت فقط بلدید ک و ن گنده کنید و بگردید بچه نمیزاشت بگردی واسه این نمیزاشتی چی میشه دوسالت سخت میشد اینقد دیر اقدام کردی بخاطر این حالت اینجوریه خیلی دلخور شدم خوب هرکی ی جوره من اصلا بیشتر بخاطر اصرار شدید اونا ب پسر دار شدنم این همه سال جلوگیری کردم چون میدونستم بچم دختره بشه خون ب دلم میکنن الانم بهم اینجوری میگن خیلی دلم شکست
چهپرو بگو بتو چه بگو دیگه زنگ نزنیا استراجت مطلق باید روحیه تم شاد باشه بی استرس .میخواد بگه خیلی حالیمه من چند تا بچه زاییدم این ادا اطورارو نداشتم منطورش اینه
زن حامله رو باید نازشو کشید نه اینکه چاک دهن رو باز کرد و هرچی اومد بهش گفت. 😢😢😕😕😔😔😔
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
والا چیزی نگفتم فقط گفتم ربطی ب دیر اقدام کردنم نداره حالم جفتم پایینه بعد گیر داد ب رژیمم ک چن سال پیش گرفتم امروز میگفت تو رژیم گرفتیو کلی غر دیگه خوبه حاله تو این چن ماه یکیشون نیومده ی لقمه غذا جلومون بزارن الان اینجوری میکنه
وای خدای مناینا دیگه کین؟ زن حامله رو باید نازشو کشید نه اینکه چاک دهن رو باز کرد و هرچی اومد بهش گف ...
بخدا اینقد دلم شکست اخه تو این چند ماه هیچ زحمتیم براشون نداشتم ک بگم خسته شدن بخدا شاید چند بارشام رفتم خونشون فقط دیگه که بگم از دستم خسته شدن کلا مامانم همش غذا میفرسته برامون