2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143434 بازدید | 1787 پست

چقدر زندگيت شبيه زن داداش منه ، تو سه سالي كه عقد بودن بيشترش به قهر گذشت ، عيد قربان داداشم اندازه پولي كه داشت براش طلا خريد دعوا راه انداخت گوسفند ميخوام داداشمو اشكشو در آورد باورت ميشه به خاطر گوسفند!سر همين يه قهر يك ساله داشتن ، سر آجيل شب عيد يا يلدا نميدونم كدومش به داداشم گفته بود كمه 😟 اصلا انتظاراتي داشت كه يه زن بعد ٢٠ سال هم از شوهرش نداره جالب بود باباش بعد از بيست و چندسال زندگي هنوز سر غذا غذاي مامان باباشو جدا ميكرد اما دخترش ميخواست داداشم از خانوادش ببره 😕 جالبه الان كه چند ماهه فهميده داداشم صد درصد تصميمش جداييه ادعاي دوست داشتن ميكنه به قول داداشم زني كه تو عقد منو پرت كنه با چشم گريون از خونه باباش پس فردا ميخواد چي كار كنه، هم رفتارش تو دوستي و عقد عجيب بود هم الان كه دارن جدا ميشن 

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداریم شاغلم ولی اگه بخوام جدا شم میرم شهر دیگه اونجا دیگه همش تو خونم نمیتونم برم سرکار افسرده ...

معلیمد هر دو؟

عزیزم صبور باش مشاوره برن ایشون شمام کمی خوددار باش.اسرارش نکن اما خونت ر و هم ترک نکن

عزیزم چراتوقع داری بگه اره پای کسی درمیونه هیچوقت نمیگه شوهرمنم چندماه باهام سردبودطرفم نمیومدحتی یکبارم بهم گفت بهت حسی ندارم منم ازدرنصیحت هی میگفتم درحقم نامردی نکنی خودت دخترداری خواهروخواهرزاده داری خلاصه تااینکه گوشیش روچک کردم دیدم باکسی درارتباطه همون شب رفتم حتی شکایتم کردم نمیدونم چون زنه متاهل بودترسید شوهرش بفهمه خلاصه گفت پشیمونم وایناهمه بخاطردخترم بهم عذاب وجدان دادن که گناه داره بمون ولی واقعازندگی این مدلی بدردنمیخوره چون هیچوقت مثل گذشته نمیشه شمام بگوباشه خودت اقدام کن برای طلاق من عمروجوونیم بازیچه دست شمانیست حق وحقوقم بده توی دادگاهم بگودوسم نداری ودلیلت چیه من میرم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

عزیزم انشاءالله که هرچی دوست داری همون بشه و به صلاحت باشه

یه راهی بهت یاد میدم.اما هرچیزی توخواب دیدی حتما توبیداری تحقیق کن..روش درسته هست.اما ما انسان هستیم وخطاکار..یه درصد ممکن خواب خطا بره

برو تاپیک دیدن مطلب خود درخواب من رو بخون واجرا کن..نیت کن چیکارکنم شوهرم از طلاق پشیمون بشه و دوستم داشته باشه...ببین تو خواب چی میبینی.حتما نتیجه رو بهم اطلاع بده...فقط دستور روبخون..هرجا سوالی بود ازم بپرس.چون نباید اشتباه انجام بدی دستور رو

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من 28 اون 36با این حرفا بمونم خونمون؟

ماشالله بچه هم نیستین..فقط اگر موندی دیگه

خیلی مثل قبل رو هر کلمه ش حساس نشو..

خدایی بعید اون حرفای قشنگش توی زندگی تظاهر باشه..

والله بازیگر هم بود خسته میشد..این مشکل از بحران هویت داره/یه دوره هست به اسم بحران جوانی.. طبیعیه

برا همه پیش میاد..منم الان توی همون بحران هستم..

شبیه همین حرفای شوهرت من به شوهرم میزنم..

از بس که وابستگی و کنترل گری داره..دیوونه م کرده..

بعد چندوقت که رها باشم آروم‌میشم میام سمتش..

ولی خودم میدونم که یه دوره است باید با مشاور بگذرونیم..

مشاور نمیاد و نمی بره..و خرج مون نمیرسه..

خدانکنه مرد ها دچار بحران بشن..

باز زنها میتونن از هر مدل افسردگی بیرون بیان..

ولی مردها سخت تر بیرون میان..

آره بمون..کجا بری..وقتی اون بلد نیس بیاد آشتی.😉.

شوهرمنم بلد نیس بیاد آشتی..از ترسم تکون نمیخورم😅

فقط بهش میگم بذار ۱ساعت تنها باشم..به زور قبول میکنه😏

اگر از خونه بری رسما به حرف اون گوش دادی..

نرو فعلا بمون تا خودش حرصش در بیاد..

از درونش بپرسه من چمه..چیکار دارم میکنم..

یا معلوم‌میشه بهونه هاش عمدی هست

یا معلوم میشه بحران جوانی.. هست..

زجرم میده ولی طلاق نمی‌ده

دقیقا ۹۰ درصد مردای ایرانی همین اند

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

چقدر زندگيت شبيه زن داداش منه ، تو سه سالي كه عقد بودن بيشترش به قهر گذشت ، عيد قربان داداشم اندازه ...

شاید مشکل داره کاش بره پیش روانشناس خوشبحالش ک‌شوهرش اینقد دوسش داره با همه ی کارهاش

من ب شوهرم گفتم پول برام مهم نیست بخدا حاضرم همدیگرو بخوایم فقط با بی پولی همه چی کنار میام ولی اون گفت عشق نیست بینمون ی طرقس و فقط تو میخوای

بهنوش بختیاری یک مصاحبه داشت 

میگفت شوهرم خیلی سال پیش گفت بیا طلاق بگیریم یک کلام گفتم غلط کردی

یادمه به عبارتی بهش گفته بود تو با من ازدواج کردی غلط کردی ولم کنی راهی هست که شروع کردیم باید تا آخرش بریم. 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

تو رو خدا بگو چیکار کنم ب نظرت راهی هست عاشقم بشه؟

متاسفم ولی هیچ راهی نیست وقتی میگه نمیخوام یعنی نمیخاد تو دوسال اول ازدواج نتونسته فکر نکنم بتونه دیگه 

حقیقت تلخه هرچقدرم دوسش داشته باشی جدا شی بهتر از اینه یکی خوردت کنه هر روز و بچه بیاری ازش

معلیمد هر دو؟عزیزم صبور باش مشاوره برن ایشون شمام کمی خوددار باش.اسرارش نکن اما خونت ر و هم ترک نکن

نه معلم نیستیم

اخه بهم گفت برو بخوام بمونم ب خودم خفت و خاری ندادم؟

بگم چرا موندم

نه عزیزم بابا خدا نکنهمن ب نظر خودم اره دوستم نداشته تظاهر میکرده ولی رفتارای خودمم باعث شده نتونه د ...

حتی زوجهایی که عاشقانه همو دوست دارن اگه قهر و دعوا زیاد داشته باشن باعث سردی و فاصله میشه، منم دقیقا یه مدت الکی به همسرم گیر میدادم چون خودم حساسم، بعد یه بحث خیلی بدی داشتیم به خودم اومدم و سعی کردم بیشتر رو خودم کار کنم، الان خدا را شکر دعوامون کمتر شده و خودمم ارامش بیشتری دارم،، یکم بهم فرصت بدید رو خودت کار کن و زندگیتو حفظ کن

مامان یه آقا پسر گوگولی