2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143453 بازدید | 1788 پست
ارامشه یکیو بخوای ک اون بهت بگه نمیخوامت من کارم فقط گریست 😭ارامش کجا

گریه نگن عزیزم 

با امام زمان صحبت من، آروم میشی

راهکار به ذهنت میندازن

خدا بزرگه مطمئنم زندگیت درست میشه

مردا تو فشار زندگی کم میارن یک حرف الکی ای میزنن، حتما دوستت داشته و داره که برات کادو میخریده

الان تو فشار زندگی گیر کرده، یک بنده خدایی میگفت مردا هم پرسود میشن اما پریود روحی!

بذار دوره ش میگذره میاد میگه حرف الکی زدم ببخشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارامشه یکیو بخوای ک اون بهت بگه نمیخوامت من کارم فقط گریست 😭ارامش کجا

خوب عاشقی و دوست داشتن خیلی خوبه وقتی برا یکی بمیری و دوسش داشته باشی که من ذره ای از اون درک نکردم نه شوهرم منو میخواد نه من اونو ولی با بچه هیچ کاری نمیشه کرد تو هم تا بچه دار نشدی جدا شو من این چیزا رودرک کردم بزار شوهرت با کسی که دوسش داره باشه زندگیمو به کامش تلخ نکن نهایتن دوسال دیگه فراموشش می‌کنی به خدا اونم ادامه حق عاشقی و آرامش داره مثل من که دارم هر روز آرزوی مرگ میکنم

ب هیچکس نگم؟ خانواده ها؟بمونم خونه پیشش؟

صبر کن ببین خودش چه اقدامی انجام میده.شاید گزرا باشه از سرش بیفته.شما عجول نباش .اگر مسر باشه برای جدایی خودش اقدام میکنه شما پیش قدم نشو.وقتی اقدام کرد زنگ بزن خانواده ها همزمان بگو بیان خونت بهش جریان رو بگو

گریه نگن عزیزم با امام زمان صحبت من، آروم میشیراهکار به ذهنت میندازنخدا بزرگه مطمئنم زندگیت درست میش ...

میگه برات اگه کادو‌میخریدم برا تولدت وظیفه ی خودم میدونستم ب عنوان شوهرت از ذو علاقه نبود

عزیزم

ناراحتیت رو درک می کنم

اما دوست داشتن اجباری نیست

طی این دوسال اگر در رفتارها و برخوردهاش ریز میشدی و توجه بیشتری می  کردی متوجه میشدی دوستت نداره و تظاهر می کنه.

احتمالا ایشون بیمار هستن

من پیشنهادم نمی کنم در درمانش تلاش کن

چون عمرت رو تلف می کنی

عشق واژه ای بسیار بزرگ است که هر کسی لایق عشق ورزیدن نیست

بهتره وقتت رو تلف نکنی

حق و حقوقت رو بگیری و این عشق رو در ابتدا صرف خودت کنی و بعد از اون اگر همراه سعادتمندی که لیاقت عشقت باش در مسیر زندگیت قرار گرفت عشقت رو صرف یک شخص لایق کن

خودت رو ناراحت نکن هر کسی با لیاقتش زندگی می کنه.

صبر کن ببین خودش چه اقدامی انجام میده.شاید گزرا باشه از سرش بیفته.شما عجول نباش .اگر مسر باشه برای ج ...

میدونی میترسم بلایی یر خودش بیاره حس میکنم اصلااااااا خالش خوب نیست خس میکنم افسردس خودش میکه نه 

ولی حس میکنم خستس از زندگی میترسم ی چیزی بشه ک پشیمون بشم

میگه برات اگه کادو‌میخریدم برا تولدت وظیفه ی خودم میدونستم ب عنوان شوهرت از ذو علاقه نبود

بابا جان یک حرفی زده، حرف باد هواست

مطمئنم فشار روش هست کم آورده، به خاطر همین میگه میخوام تنها باشم.

بذار یکم بگذره میاد میگه اشتباه کردم شکر خوردم!

صبر کن ببین خودش چه اقدامی انجام میده.شاید گزرا باشه از سرش بیفته.شما عجول نباش .اگر مسر باشه برای ج ...

ی بار بهم گفت داشتم باهاش دعوا میکردم گفت کاری نکن بزارم برم ی روز ک هیچکس پیدام نکنه اینو‌کاملا جدی میگم

ی بار بهم گفت داشتم باهاش دعوا میکردم گفت کاری نکن بزارم برم ی روز ک هیچکس پیدام نکنه اینو‌کاملا جدی ...

مشخصه یکم افسردگی داره، اگه اهل دمنوش هست عصر ها ب اش دمنوش اسطخودوس دم کن خودتک بخور مغز رو گرم میکنه و خیلی نشاط اور هست