2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145139 بازدید | 1798 پست
آخه وقتی کسی رو دوس نداری برا رابطه هم تمایلی نداری بهش. برحسب وظیفه هم که همسرتون میگه،باید خیلی مح ...

نه میگه تلاش میکردم دیگه ک دوستت داشته باشم

رابطه جنسیم نمیدونم شاید نتونسته دلش میخواسته نمیدونم واقعا ازش پرسیدم تو این دو سال حتی یک ثانیه نتونستی عاشقم بشی گفت نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پست هات را خوندم، نمیدونم چند سالته شوهرت چند سالشه. ولی خیلی حساس و گیری . محبت و دوست داشتن را با وابستگی و پیله بازی اشتباه گرفتی. حس میکنم کلافه و خسته کردی طرف رو. حتما برو مشاور. یکی باید راه و رسم زندگی مشترک را یادت بده

بهش بگو راستش منم خیلی بهت علاقه نداشتم ولی قسم خوردم سه سال ظاهر سازی کنم شاید علاقمند شم .یکسالم صبر کنیم بعد  .بعدم کمتر دورش بچرخ و به خودتم برس همچین عاشقت میشه که نگو 😅

من پست هات را خوندم، نمیدونم چند سالته شوهرت چند سالشه. ولی خیلی حساس و گیری . محبت و دوست داشتن را ...

بهش گفتم اشتباه کردم دوستت دارم جبران میکنم ولی گفت مشکل اصلا اینا نیست من نتونستم دوستت داشته باشم وگرنه این مشکلات چیری نیست ک میگی 

میگه جدا شیم ک هر دومون آسیب نبینیممیگه تو با بی محلی دوست نداستن من ضربه میخوری منم نمیتونم باهات ز ...

نمیتونی واقعاً جدی بشی ؟! :)💔

ولی اول توکل کن بر خدا ان شاءلله درست میشه ولی اگه دیدی آسیب میبینی جدا شو هیچ عشقی به اندازه ی خودت مهم نیست 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نه میگه تلاش میکردم دیگه ک دوستت داشته باشمرابطه جنسیم نمیدونم شاید نتونسته دلش میخواسته نمیدونم واق ...

دورغه. یکم ازش فاصله بگیر ولی قهر نکن.فقط محبتت رو کم کن. اگه به نتیجه نرسیدیم بزار خودش بره تقاضا بده. همه مهریتو بگیر ازش. کوتاه نیا.منزل رو هم ترک نکن 

بهش بگو راستش منم خیلی بهت علاقه نداشتم ولی قسم خوردم سه سال ظاهر سازی کنم شاید علاقمند شم .یکسالم ص ...

اخه باور نمیکنه میگه مطمئنم تو دوسم داری

بعدم گفت دیگه نمیتونم تحمل کنم زندگی بدون عشقو

نمیتونی واقعاً جدی بشی ؟! :)💔ولی اول توکل کن بر خدا ان شاءلله درست میشه ولی اگه دیدی آسیب میبینی جد ...

دوسش دارم خاطراتش داغونم میکنه😭 

حتی اگه بقول خودش ظاهری بوده محبتاش قبلا ولی فکرش داغونم مبکنه