2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143453 بازدید | 1788 پست
بهش گفتم اشتباه کردم دوستت دارم جبران میکنم ولی گفت مشکل اصلا اینا نیست من نتونستم دوستت داشته باشم ...

ببین حتما برو مشاور. متاسفانه التماس کردن و اصرار کردنت کمکی بهت نمیکنه، احتمالا حرف هایی بزنه بهت که بیشتر شکسته تر بشی.  

دورغه. یکم ازش فاصله بگیر ولی قهر نکن.فقط محبتت رو کم کن. اگه به نتیجه نرسیدیم بزار خودش بره تقاضا ب ...

اخه عزیزم بهم گفت برو گفت اگه این حرفو ب هر کسی میزدم غرورش براش مهم بود ول میکرد میرفت گفت خودتو غرپرتو مورد نکن و برو 

منم تصمیم گرفتم اکه فردا ک مشاوره داره حل نشد ب بزرگترتم بگم و برم از پیشش 

اخه وقتی اینا رو بهم گفته مثل ...بام رفتار کرده و گفته برو ب نظرت بمونم باز تو این خونه بیشتر کلافه نمیشه ازم؟

اصن بگم برا چی میخوام بمونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به احتمال زیاد پای کس دیگه ای درمیونه دروغ میگه کسی نیست چون نمیخواد تو فامیل آبروش برهیه مدت به خود ...

عزیزم مطمینم اون میگه من اصن نمیخواستم ازدواج کنم.میخوام تنها باشم

بعدم پیام قبلیم رو بخون ب نظرت با حرفایی ک بهم زد چجوری بمونم خونه اگه بمونم پیشش بگم برا چی موندم 

اینجوری بیستر ازم کلافه نمیشه؟

خیلی خوب صحبت کردین سعی میکنم همین کارو کنم برام دعا کنین

جهت اینکه شوهراا روی حرفت نه نیارن یا خیلی گیر ندن

اینکارو انجام بدین.. البته فقط به نیت های خوب..😉

۷ تا فلفل سیاه نکوبیده

۷بار سوره نصر بهش بخون با یه ذره اسفند

بریز تو اسفند دود کن آماده باشه

وقتی مثلا خواب باشه که شک نکنه دعا خوندی

یا حتی میدونی ۱دقیقه دیگه میاد خونه

مثلا درحال دود کردن اسفندی..

تو خونه بچرخون.. حتی اگر مستقیم بهش فوت نکنی

اثر میکنه..

فکرکنم ۳روز یا۷روز میتونی ادامه بدی..

خدا رو شکر من با ۱روز هم نتیجه گرفتم

از بس که به من توی هر کاری محکم نه میگفت..

شوهر من چند بار سر دعوا هامون گفته من طلاقتو دادم من بزور باهات زندگی می کنم هزاران بار آرزوی مرگ مو کرده هزاران بار گفته پس چرا نمیری از خونم بیرون 

بعد جالبی میدونی چیه خونه برای منه خودم کارمندان سرمایه هم دارم منم گفتم اینجا خونه یه منه اونی که باید بره تویی نه من 

بعد میگه نصف خودرو بزن به اسمم تاطلاقت بدم آنقدر این شوهر من نفهمه بی درکه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
اخه باور نمیکنه میگه مطمئنم تو دوسم داریبعدم گفت دیگه نمیتونم تحمل کنم زندگی بدون عشقو

بگو باشه یکسال بهم فرصت بده کم‌کم منم حسم بهت کم بشه بعد برو.

بعدم کم محلی کن .یا حس خودت کم میشه ،یا حس اون زیاد .

خیلی بهش چسبیدی .مردها برعکسن .زن ناز هست و مرد نیاز .

فطرت اینو میگه .

نه بچه نداریم کاش داشتیم شاید بخاطر بچه درست میشد😭

سلام عزیزم 

من درکت میکنم خیلی سخته کسی رو دوست داشته باشی ولی اون دوستت نداشته باشه ولی ازت خواهش میکنم خودتو کوچیک نکن تو ارزشت خیلی بیشتر از این حرفهاس یعنی چی که میگی تظاهر کن به دوست داشتن ولی کنارم بمون؟!!! این موندن چه ارزشی داره؟!!! اینطوری که میگی اون حتی بعد ها عاشقت بشه بازم همین طوری رفتار میکنه که مثلا خودش بالاتر باشه

ارزش خودتو پایین نیار جدا شدن خیلی بهتر از زندگی با تحقیره

اخه عزیزم بهم گفت برو گفت اگه این حرفو ب هر کسی میزدم غرورش براش مهم بود ول میکرد میرفت گفت خودتو غر ...

تو کجا بری؟ بگو برای طلاق اقدام کن. نترس آخرش همینه. متاسفانه کسی که اینطور با قاطعیت میگه نمیخوادت یعنی دوستت نداره. تو خونه را ترک نکن تا اون اقدام کنه. اگر ناراحته اون باید بره بیرون