2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143453 بازدید | 1788 پست
بهش گفتم رفتارامو میزارم کنار گفتم الان فهمیدم استباه کردم جبران میکنم گفت تو اصلا مشکلی نداری موضوع ...

خب مردا عاشق زن شاد و پرانرژی میشن نه زنیکه مدام گیر میده

یه مدت سعی کن تمرکزت رو بذاری رو خودت و پیشرفت خودت.همه دنیات شده شوهرت.شخصیتهاتون متفاوته یکم درمورد تفاوت مرد و زن تحقیق کن و بی خیال شوهرت باش اگه پر انرژی باشی خودش میاد سمتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی وقتی اب پاک و صافو ریخته روی دستت انقد نگو توروخدا و فلان 

بکش عقب بگو من تلاشمو کردم ک شرمنده دل و عقلم نشم 

حالا هم مهریمو بده و برو بسلامت 

ببین درستم بشه اون اقا فقط به گفته خودش نقش شوهرو فقط برات بازی میکنه ولی عمیقا از ته دلش تورو نمیخواد 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بگو مهریه مو بده باشه جدا شیم خودش به غلط کردن میفته

زندگی به زور مهریه مفت گرونه مرد باید زنش و دوست داشته باشه مرد باااید عشق داشته باشه به زندگیش وگرنه اون زندگی جهنمه دوزار بدرد نمیخوره و خیلی خوبه که تموم شه تا پای بچه نیومده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اسی وقتی اب پاک و صافو ریخته روی دستت انقد نگو توروخدا و فلان بکش عقب بگو من تلاشمو کردم ک شرمنده دل ...

من برا همین از ازدواج سنتی بیزارم...خیلی ریسکه 

طرف خودش انتخاب میکنه فردا میکوبه فرق سرت...حالا سنتی خیلی ریسکه

ان شالله مشکل اسی حل بشه.

چطور مردی که دوستت نداره را دوست داری؟؟ احتمالا وابسته ایی

یاد گذشتمون میوفتم ک چقدر خوب بودیم باهم بهش گفتم یاد شوخیامون میوفتم چقدر گازم میگرفتی قلقلکم میدادی باهام سوخی میکردی گلت اینا همش مسخره بازی بود عشق نبود

گفتم عکسامونو میبینم لبخندامونو میبینم گفت لبخندای زوری بود 😭😭😭😭😭😭

من برا همین از ازدواج سنتی بیزارم...خیلی ریسکه طرف خودش انتخاب میکنه فردا میکوبه فرق سرت...حالا سنتی ...

میگه اونایی ک چند سال عاشق هم بودن زندگیشون بهتر از ماست ک بدون شناخت ازدواج کردیم

من برا همین از ازدواج سنتی بیزارم...خیلی ریسکه طرف خودش انتخاب میکنه فردا میکوبه فرق سرت...حالا سنتی ...

واقعا اینجوریم نیس،باور کن خیلیا سنتی ازدواج میکنن بعد عاشق هم میشن و خیلیام دوستن بعد ازدواج متنفر میشن.اونروز یکی تعریف میکرد پسرم عاشق یه دختره شده یه مدت زندگیمون جمهنم بوده هرچی گفتیم این به درد تو نمیخوره الا وبلا همین ،بعد میگفت عقدشون کردیم و بعدم عروسی ،بعدش با هم به مشکل خوردن پسرم گفته همونجا بعد عقد پشیمون شدم فهمیدم چه اشتباهی کردم ،با یه بچه جدا شدن ،بچه هم دختره طفلی رو گزاشتن پیش مادرشوهر

اره رابطه زناشوییمون عالی بود تا قبل این یک ماهه اخیرهمیشه خودش میومد سمتم

آخه وقتی کسی رو دوس نداری برا رابطه هم تمایلی نداری بهش. برحسب وظیفه هم که همسرتون میگه،باید خیلی محدود میبوده.

به‌نظرم دروغ میگه. تازگیا یه خبرایی شده وگرنه قبلا هم حسش میکردی.