2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 56798 بازدید | 246 پست
ولی به نظرم فعلا برو خونه اشنایی، مادری خاله ای مادرشوهری، بهتر از حموم عمومیه که... تازه من الان شک ...

عزیزم    ی  سری حموم  عمومیای  قدیمیو  بازسازی کردن  خیلی تمیز و  مرتبه     البته   کمه   ولی  هست

چرا جواب کاربرا رو نمیدی ؟

نکنه تاپیکت فیکه  یا کامل نمیگی؟؟

راه حل های خوبی گفتن. چادر بزن اب گرم کن حیاط بشور خودتو 

برو خونه دوست  خواهر  اشنا .

دستشویی خونتون برو حموم 

برو حموم استخر 

برو حموم نمره کسی لخت نمیبینه 

حموم شما خرابه چرا با دوستت میری حموم اونام خرابه؟؟

چقدر حرص دراره جواب نمیدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی کجاست عزیزم

استخر سپیدار اگه جزوخانواده ارتش هستی هزینه اش خیلی کم میشه من با دفترچه ارتش میرفتم خیلی کم میشد اونجا هم اموزش شنا دیدم 

بزنی گوگل میاره دقیق ادرس رو سمت چههارراه امام خمینی 

واقعا تک وتوک پرسیدن مگه حموم عمومی هست!!!واقعا هست!؟؟؟چرا اینجا یچیزایی که تو دنیای واقعی نرمال نیس ...

بله هست امافکر کنم جنوب شهر باشه مثل قدیم نیست همه جا باشه چنوب شهر هم لابد چون کارتن خواب زیاده برای اونا باز گذاشتن 

ترکیه که فت وفراوان حمام سنتی داره بسته نشده اا خب اونجا شکل وشمایلش با اینجا فرق داره خیلی تمیز وشیکه 

من خودم تابحال حمام عمومی نرفتم 

اما حموم ترکی تو استخر رفنم دلاک اومد شستم

واینکه بله خیلیها تو سال دوبار خونه تکونی میکنن شهریور و اسفند چیش عجیبه اتفاقا خیلی خوبه دیگه تلنبار نمیشه برای اسفند البته من خودم خونه تکونی فقط اخر سال انجام میدم اونم خودم جونش رو ندارم یه خانم محترمی میگم میاد 

خب برو نمر از اون تکیا

وای خدا یادش بخیر😁😓 با مامان خدابیامرزم و خواهرام میرفتیم بااینکه خیلی بچه بودم اما همیشه چندشم میشد🤢🤢🤢🤢🤢🤣🤣

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

واقعا تک وتوک پرسیدن مگه حموم عمومی هست!!!واقعا هست!؟؟؟چرا اینجا یچیزایی که تو دنیای واقعی نرمال نیس ...

یعنی کل سال فقط یه بار تمیزکاری اساسی میکنین !؟

جامعه آماریت کوچیکه عزیزم وگرنه سال تا سال تمیز نکردن محل زندگی زیاد جالب نیس

بخصوص چون بهار و تابستون درو پنجره ها بازه خاک میاد تو خونه

پاییز که میخوایم کلا ببندیم و پکیجامونو فعال کنیم و یه جاهایی بخاری نصب نکنیم و لباس پاییزه ها رو بیاریم تو کمد و ... میطلبه که گرد گیری و تمیز کاری مفصل انجام بشه

هم کار اسفند سبک میشه هم آدم دلش نمیکشه سال تا سال خونش اساسی تمیز نشه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

فقط اونایی ک میگن کجا حمام عمومی داره دوس دارم برم 

چ فکرهایی دارن خدا داند 

جز اینکه بیست سی نفر زن لخت دارن کیسه سفیداب میزنن آخرش تیغ چی دیگه داره🥴🥴🥴

من یادمه بچه بودم رفتیم مشهد اونجا رفتیم هنوز تو ذهنم مونده اوووق

حالا با هزار مریضی زگیل عفونت بری حمام عمومی

من خونه پدر خودم نمیرم حمام دیگه 

چ برسه اینجور جاها 

این روزا شیوع زگیل تناسلی زیاد شده، خطرناکه برین حمام عمومی!خونه ی فامیل نزدیک برین حموم، حتی اگر تو ...

زگیل تناسلی از حموم عمومی نمیاد عزیزم از روابط متعدد میاد

دکترای زنان ایران ومجبور کردن بگن از استخر و اینا میاد که زندگی ها بهم نخوره

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

تو بعضی روستا ها یا شهر ها حموم های عمومیه قدیمیو بازسازی کردن و هست و قابل استفادست

چون معمولا تابستون خونه زود گرد و خاک میگیره پایلن تابستون یا شروع پاییز یبار دیگ خونه تکونی میکنن

چون تو پاییز و زمستون بارون بیشتر و گردو خاک کمتره

من خودمم اینطورم

فعلا حموم خودمون خرابه یعنی کلا قابل حموم رفتن نیست

برو حموم نمره حموم عمومی خدا بیامر،،شده که 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم