2777
2789
فرقش با اون که تو قابلمه میپزیم چیه؟منم هی سوال پیچت میکنم😅

تو شیشه هیچی از بخارش بیرون نمیره و همه خاصیت گوشت حفظ میشه من همه غذاهای بچم مثل سوپ و حلیم و گوشت و...رو تو شیشه میپزم 

تو شیشه هیچی از بخارش بیرون نمیره و همه خاصیت گوشت حفظ میشه من همه غذاهای بچم مثل سوپ و حلیم و گوشت ...

خیلی جالبه

من اولین باره میشنوم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری باید پختش؟!

گوشت و ریز ریز کن. خیلی ریز

با میاز خام ریز رزیز شده بریز تو شیشه سس کوجولوها

دربشو سفت کن. بزار تو اب‌ زرشو روشن کن

حالا یا زودپز یا قابلمه.

تو قابلنه تقریبا ۶  ۷ ساعتی بزار نم نم بحدشه اگه ابش کم شد اب جوش اصافه کن.

بعد گوشت و بریز تو پارجه توری حسابی فشارش بده. ابش و نمک و ابلیمو بزن بخور.

خیییلی نقویه

اگه واسه نی نی میخوای توش جعفری ام بریز. خون سازه

بلدرچینم من همینحوری به پسرم میدادم خیلی صعیف بود و هگیشه سرما خورد بود

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

پیازریزمیکنی باگوشت تیکه شده یه نصف لیوان اب میریزی سرشیشه رومیبندی میزاری توقابلمه تانصف شیشه اب می ...

من تو شیشه اب نمیریزم

فقط گوشت و پیاز

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

گوشت و ریز ریز کن. خیلی ریزبا میاز خام ریز رزیز شده بریز تو شیشه سس کوجولوهادربشو سفت کن. بزار تو اب ...

شعله گاز باید خیلی کم باشه؟

براتولداخوبه براسرسفره دسرعربی ایناشیکتره بنظرم

دسر عربی خوردم خیلی خوشمزس

حالا یه بار امتحان کن خودت متوجه میشی برای کسی که جون نداره مثلا پریود شده یا عمل کرده یا زایمان یا ...

حتما امتحان میکنم

با تست؟؟ یکیشو میکی؟ واسه مهمونی خوبه. از قبل ادم اماده کنه

گزاشتم تو نظرت اره باتست مراحلش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

والا من بیرون میرم آب جوش و چایی فقط میبرم مسافرتی که از روز قبل پای گاز باشم نمیصرفد

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

با تست؟؟ یکیشو میکی؟ واسه مهمونی خوبه. از قبل ادم اماده کنه

دور تا دور تست ببر دورش ننداز دور اسیاب کن برا ارد سوخاری وسطش باکمی شیر مخلوط،کن گوله کن بنداز روغن داغ سرخ کن پیراشکی میشه

باز دور تست بزن وسطش وردنه بزن نوتلا بزن وسطش با خلال سفتش کن بزن تو شکلات اب شده ک مغزم قاطب کردی خودش گرفت امادس

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹