گوشت و ریز ریز کن. خیلی ریز
با میاز خام ریز رزیز شده بریز تو شیشه سس کوجولوها
دربشو سفت کن. بزار تو اب زرشو روشن کن
حالا یا زودپز یا قابلمه.
تو قابلنه تقریبا ۶ ۷ ساعتی بزار نم نم بحدشه اگه ابش کم شد اب جوش اصافه کن.
بعد گوشت و بریز تو پارجه توری حسابی فشارش بده. ابش و نمک و ابلیمو بزن بخور.
خیییلی نقویه
اگه واسه نی نی میخوای توش جعفری ام بریز. خون سازه
بلدرچینم من همینحوری به پسرم میدادم خیلی صعیف بود و هگیشه سرما خورد بود