2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 56769 بازدید | 246 پست

منم یه دوستی دارم که اخلاقاش شبیه بیشتر خانومای این تاپیکه.

تابستون من کلی رفتم استخر انقدر خوش میگذشت .

خودش که نمیومد میگفت انقدر اونجا کثیفه حالم بهم میخوره.و صد تا ایراد.

اما من کار خودمو میکردم و همیشه میرفتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اونش عیبی نداره.من خودم تو خانواده ای هستم ک رشته هامون ادبیاته بیشتر.ولی میگه من ریپ میزنم و غ ...

عزیزم  اینا افرادی هستن که بهشون میگن عالم بی عمل. تزهاشون برا دیگرون هست نه برا خودشون. 

فکر کنم بمیرم هم نتونم برم حموم عمومی خجالت میکشم

یعنی استخرم نمیری؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فعلا حموم خودمون خرابه یعنی کلا قابل حموم رفتن نیست

برو خونه مادر خواهر یا مثلأ خواهر شوهر حموم .اصلأ تو دستشویی سرو بدنتو بشور تو دستشویی که آب گرم دارید .به نظرم بهتره 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

حمام عمومی ببخشید مثل حمومای عهد قجر و صفویه خزانه ای نیست که همه قرار باسه جلو هم لخت بشن که. مثل حموم نمره های بیست سال پیشه... اونجوری که همه لختت رو نمی بینن نگران نباش

استخر که لباس تنمونه بلاخره استخر برای اینکه فکر میکنم آبش تمیز نیست نمیرم

اتفاقا من از استخر بدم میاد یه بنده خدا از استخر قارچ پوستی گرفته بود... منم پونزده بیست ساله استخر نرفتم.