2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 56804 بازدید | 246 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فکر کنم حموم عمومیها مثل قدیم نیست این کارتن خوابها زنهای معتاد میرن نرو 

برو استخر اونجا برو قشنگ خودتو بشور دیگه در داره شامپو داره با خودتم ببر  تمیزم هست منم یکبار گاز ساختمون قطع شده بود مدیر ساختمون احمق لج کرده بود نرفته بود بده رفتم استخر نزدیک خونم 

تازه استخرها حموم ترکی هم دارن دلاک میاد حسابی میشورتت 

کیسه میکنه خیلی خوبه 

اگه تهرانی یه استخر خوب بهت معرفی کنم که قشنگ بری زیردوش درب رو ببندی کسی کاری نداره هی بیان در بزنن چون دوش زیاده 

تازه بعدش برو از استخرشم استفاده کن سرسره هم داره کلی کیف کن 

واقعا تک وتوک پرسیدن مگه حموم عمومی هست!!!

واقعا هست!؟؟؟

چرا اینجا یچیزایی که تو دنیای واقعی نرمال نیست نرماله😭

مس اون تاپیکه که گفت بچه ها خونه تکونی شهریورو شروع کردید همه گفتن اره یا نه یکی نگفت مگه شهریور خونه تکونی میکنن🤐😭

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
نمیددنم شاید مشکل خاصی هم ندارم ولی ترس اینو دارم ک بقیه راجبم چطوری فک کنن

وقتی بری توی محیط های عمومی مثل استخر و باشگاه همه جور تیپ و اندامی میبینی چاق لاغر رو فرم و ... پس به خودت ایراد نگیر 

واقعا تک وتوک پرسیدن مگه حموم عمومی هست!!!واقعا هست!؟؟؟چرا اینجا یچیزایی که تو دنیای واقعی نرمال نیس ...

بله چون حموم عمومی هست

تو شهریور هم خونه تکونی میکنن چون شش ماه از سال گذشته و قراره شش ماه دوم شروع بشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)