2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 56812 بازدید | 246 پست
وای خدا یادش بخیر😁😓 با مامان خدابیامرزم و خواهرام میرفتیم بااینکه خیلی بچه بودم اما همیشه چندشم می ...

فقط اونجا که خانومه به خودش پودر نوره میزد وایمیسته تا خشک بشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو یادم‌ نیست🤢🤣 اما اون موهایی که ریخته بود گوشه حموم یا تیغ 🤢وای حداقل ۲۵ سال گذشته از اون روزا ولی یادم افتاد حالت تهوع گرفتم 🤢خیلی وسواسیم حتی حموم خودمون بااینکه یکسره وایتکس کاری میکنم موهای خودم میریزه تو حموم حالم بد میشه🤮

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

اره منم هی میگم بیخیال خوشمیگزره 🥲

چه خوشی میخواد بگذره آخه؟تهش تو پشت اونو کیسه کنی اون برا تو رو🥴😂😂😂

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

اینو یادم‌ نیست🤢🤣 اما اون موهایی که ریخته بود گوشه حموم یا تیغ 🤢وای حداقل ۲۵ سال گذشته از اون روز ...

مثل منی من خواهر بزرگترم یه بلایی بود یکبار تو عمرمون رفته بودیم رفته بود به خانومه گفته بود بزنه براش اومده بود به مامانم نشون داده بود یادمه چقدر کتک خورد 🤣🤣🤣🤣هی سوال می‌کرد مامان چرا اینا اینطرف وایستادن چرا سفیدن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کلا بلا بود 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

وای گفتی!تو بچگی چند بار رفتم حمام عمومی میدیم ی اتاقکی جدا از اون دوش ها عادی بود بیشتر پیرزنا میرفتن و زودم نمیومدند بیرون انقدر کنجکاو شده بودم اونجا چخبره.یبار خواستم برم ببینم توشو مامانم داد زد نذاشت گفت اونجا کثیفه.

مثل استخر رفتن هست یجواریی دیگه.اگه با کسی بری اتفاقا خوش میگذره.اگه دوست نداری بری چه اجباری بگو نمیام.توی خونه بالاخره توی دستشویی یا انباری جایی که امکانش باشه دو تا تشت آب ببر  ی دوش مختصر بگیر.من وقتی آبگرمکن خراب باشه اندازه دوتا کتری آب جوش میبرم تو حمام.هر کتری ی تشت بزرگ آب ولرم میده بهم.و با دو تا تشت میتونم قشنگ دوش بگیرم.ی کاسه ببر آب تمیز از تشت بردار بریز روت راحت.

حموم عمومی مگه همه باهم میپرن زیر دوش؟😐

حموما تکیه هااااا

البته شکر خدا من هنوز سعادت استفاده ازش رو نداشتم ولی تو تی وی دیدم.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه قابلمه آب گذم کن مثل قدیمی ها خودت ذو بشور

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

من قبلا یه بار رفتم حمومو بازسازی کرده بودن خیلیا دسته جمعی میرن حموم عمومی با مایو استخر هم میرن 

اما با زیاد شدن hpv دیگه حموم عمومی و استخر هم جای بهداشتی نیست من عاشق شنام اما ۵ ساله استخر نرفتم به خاطر همین موضوع 

توهم همینو بهونه کن بگو میترسم و چندشم میشه ، از اندامت هم خجالت نکش بقیه خانما هم مثل خودتن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

نمیددنم شاید مشکل خاصی هم ندارم ولی ترس اینو دارم ک بقیه راجبم چطوری فک کنن

وای بی خیال مگه بقیه حالا جنیفر لوپزند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی