2777
2789
عنوان

شما باشید جدا میشید یا ادامه میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 71 پست
همین استرس ها سمه برای بارداری قهر نمونرفتارتو بهتر کنبزار جذب تو بشه نه اونا که براش دون می پاشن

امشب داشتم فکر میکردم من خودشو نمیتونم تحمل کنم چرا باید از یه ادم کثافت خائن بچه بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دست خودم نیست حالم بد میشه از قیافشاخه مگه تو زندگیمون چی کم بود‌که رفت خیانت کرد بعدم خودش عین ...

خب احساس میکنم از کارش پشیمون هست .و گرنه برات تعریف نمی‌کرد، حق داری ناراحت باشی یکم به خودت و اون فرصت بده یکم آروم باش ،بعدا تصمیم بگیر

اگر فکر میکنی شوهرت قابلیت آدم شدن داره اگر فکر میکنی دوباره خیانت نمیکنه اگر ویژگی های خوب داره بهش ...

دلم اروم نیست

الان منشی رو عوض کردیم

خودم میرم سر میزنم بعضی وقتا

تمام پیام رسان ها حذف کرده

بازم نیتونم تحملش کنم 

خوب شما قبلا بخشیدیش و حتی تاوان هم ازش گرفتی و بعد از اونم دیگه هم خیانت نکرد درستهپفراموش کردنش سخته ولی اینکه به روش بیاری درست نیست

واسه بچه دار شدن هم شاید شما هم نیاز به درمان دارید

بنظرم اگر همین زندگی حالتون رو بتونید درست کنید بهتر از اینکه به فکر زندگی دیگه ای باشید که معلوم نیست چی از اب در بیاد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

درست خیانت بخشش خالی نداره باید دارو ندار یک مرد خیانت کار گرفت و تعهد محضری وحق طلاق گرفت بعدش دیگ ...

بجز حق طلاق بقیه رو گرفتم اما من دنیارم  به پام بریزه  همون آرامش قبل خیانت رو میخوام همون اعتماد همون خیال راحت 💔💔💔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

دوست داره

صبر کن بهش فرصت بده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چون گفتی نظرمون رو بگیم 

منم میگم 

من اگر تو چنین شرایطی بودم جدا میشدم ، چون خودم رو میشناسم و می‌دونم دیگه نمی‌تونستم به چنین آدمی اعتماد کنم 

اعتماد هم که نباشه دیگه هیچی نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

حال شما رو دارم دقیقا با این تفاوت که من به پای دوتا بچه موندم و خودم دارم ذره ذره آب میشم هر بار ...

دقیقا 

امشب خیلی عادی داشت سپری میشد من با یه اگهی بازرگانی به هم ریختم باورت میشه؟

وای عزیزم چقد اسم کاربریتو دوست داشتم 😍😅

جدی ؟من خودم یاد لباسهای قهو ای  حبیب میوفتم 🤦‍♂️🤦‍♂️🥴🥴🤣🤣

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

عزیز شما اول میگی همسرم بشدت عاشق منه بعد میگی خیانت کرده اعتمادم رو ازدست دادم یا میگه مشکل ازخودت هست بچه دار نمیشیم بالاخره این عاشقه یا دشمنه

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود