2777
2789
عنوان

شما باشید جدا میشید یا ادامه میدید

587 بازدید | 71 پست

سلام همسرم پزشک به شدت عاشق منه

به خاطر تفاوت مذهبی خیلی سخت به هم رسیدیم

خودم هم درسم ادامه دادم یکی از شاخه های مهندسی دارم دکتری میخونم کارمند هستم و درامدم نصف همسرمه

فروردین امسال من متوجه خیانت حدودا ۲ ماهه شوهرم شدم

اونم خودش با گریه برام تعریف کرد خیلی سخت و با حق طلاق و زدن خونه و ماشین به نامم رضایت دادم که سر زندگیم بمونم و طلاق نگیرم ازش

یکی دو مورد دیگه هم بود که البته حالت پاپوش بود و ثابت نشد بهم چون طرف برای اخاذی میگفت و اسم تماس با پلیس اوردیم دختر خانم رفت.

من الان هرکار میکنم هیچ اعتمادی نسبت به شوهرم ندارم سر هر بحث کوچیک دلم میخواد ازش جدا بشم و همش به خیانتش فکر میکنم

و اینکه مشکل باروری هم داریم توی این دو سال بچه دار نشدیم و ازمایش همسرم خوب نبود اما همش طفره میره و من مدام بابت این توی فکرم امشب هم دعوا کردیم و گفت شایدم خودت بچه دار نمیشی با ای وی اف یا ای یو ای که باید میشدیم اونم یعنی نشد حتما خودت هم مشکلی داری

منم زدم به سیم اخر هرچی تونستم بهش گفتم خیانت هاش به روش اوردم چند تا ظرف شکستم موقعی داشت منو میکرفت دستشم برید شیشه ها رو جمع کرد و منم اومدم توی اتاق بیرون نزفنم تا الان حالم خیلی بده حس میکنم هیچوقت نمیتونم ببخشمش

اگه شما بودید طلاق میکرفتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فکر میکنی شوهرت قابلیت آدم شدن داره اگر فکر میکنی دوباره خیانت نمیکنه اگر ویژگی های خوب داره بهش فرصت بده

یا به عبارت دیگه بگم: به حس و قلبت گوش بده

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹

شام و چایی هم برام اورد پول هم ریخت پیام داد فردا برو خرید حالت بهتر بشههم ازش متنفرم هم دلم میسوزهو ...

حال شما رو دارم دقیقا با این تفاوت که  من به پای دوتا بچه موندم  و خودم دارم ذره ذره آب میشم هر بار سر هر مشکلی حتی کوچکترینش اون خیانت براتون مثل زخم سر باز میکنه 💔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

نه طلاق نمیگرفتم، قانعش میکردم بره آزمایش بده

نمیتونم تحملش کنم

تا حرفی بر خلاف میلم بزنه در حد مرگ ازش متنفر میشم 

امشب بهش گفتم کاش بمیری کاش خبر مرگت بیاد

ازمایش دادیم میدونه مشکل رو نمیخواد اینجا پیش همکاراش بره عمل

میخواد بره یه شهر دیگه 

همش سرکاره و من وقتی میبینم سرکاره حالم بیشتر ازش به هم میخوره

سلام. شرایط خیلی پیچیده ایه و طبیعیه خیلی هندل کردن این وضعیت برات سخت باشه ولی طلاق رو بذار برای گزینه ی آخر، یه چند روزی اگه می تونی از هم دور باشید و بعد با آرامش بیشتر به مشاور مراجعه کنید، می دونم خطا کرده ولی مشخصه خیلی پشیمونه و برای جبران تلاش کرده اگه می تونی با کمک تراپی ببخشش، بعد از طلاق احتمال پیدا کردن یک همسر خوب خیلی کمه..

همین استرس ها سمه برای بارداری 

قهر نمون

رفتارتو بهتر کن

بزار جذب تو بشه نه اونا که براش دون می پاشن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

آنقدر سخت نگیر

بخدا دست خودم نیست 

حالم بد میشه از قیافش

اخه مگه تو زندگیمون چی کم بود‌که رفت خیانت کرد بعدم خودش عین احمقا برام تعریف کرد

یه بارم م ست بود فک کن با جزییات کامل برام میگفت هی میگفت ببخشید 

حال شما رو دارم دقیقا با این تفاوت که من به پای دوتا بچه موندم و خودم دارم ذره ذره آب میشم هر بار ...

درست خیانت بخشش خالی نداره باید دارو ندار یک مرد خیانت کار گرفت و تعهد محضری وحق طلاق گرفت بعدش دیگ بستگی ب اون خانم داره حق داره نبخشه یا ببخشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده