2777
2789
عنوان

گفت همدیگه رو ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 35 پست
اوکیه عزیزم پس چی بهش بگمخیلی هم لاغر شدم حس بدی دارم 🥲نکنه اونم همین حس رو بگیره

زیاد باهاش گرم نگیر شخصیت خودت حفظ کن که فکر نکنه خیلی بالاست .بهش بگو قصدت از رابطه با من چیه ، من عروسک نیستم هر وقت دلت خواست بیای سمتم باهام بازی کنی 

اگر قصدت جدیه می تونم بهش فکر کنم اگر هدفت فقط سرگرمیه من اهلش نیستم برو دنبال اهلش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم خیلی وقته میره میاد منم خیلی وقتا پسش زدمنمیدونم چی بهش بگم نه خودم رو خیلی مشتاق بدم نه بیخیا ...

شما هم برو ببینش

اگه جفتتون تو سن ازدواجین بگو قصدت ازدواجه بگو نمیخوام سرگرمی باشم

رابطه طولانی هم نمیخوام

اگه گفت بیا یکی دو سال باشیم قبول نکن

اول تو بپرس قصدش چیه

ما هم خیلی وقته میره میاد منم خیلی وقتا پسش زدمنمیدونم چی بهش بگم نه خودم رو خیلی مشتاق بدم نه بیخیا ...

مدیر رابطه توباش

نه اون 

برو وجدی باهاش حرف بزن 

پسرها عادت شون است اول به یک دختر فقط درحد ناخونک میزنند بعد دختر که به این ناخنک زدن های کوچیک وابسته میشه یهو بهشون می چسبه بدون  اونها خواسته باشند...

مدیر رابطه اون است الان 

مدیر رابطه توباشنه اون برو وجدی باهاش حرف بزن پسرها عادت شون است اول به یک دختر فقط درحد ناخونک میزن ...

وای همیشه سردی از طرف من بوده اینم بارها بهم گفته

من بگم هدفت چیه اول؟

چیا بهش بگم🥲

اولا اینو بدون 

پسراا عاشق سردبودن دخترها تو ارتباطات اولیه هستند باهاشون پس اگه هم سرد جواب دادی بهش ، کاری رو کردی که اون دوست داشته انجام بدهی 

دوما

دقیق باهاش حرف بزن بگو

قصدت از ارتباط  بامن چیه

وااااااای چه زشتیزرنگ و سرزبون دار باش بااعتماد به نفس باش ساکت و مظلوم نباش منظورم این نیس بری پاچه ...

😂😂😂😂باشه عزیزم

ولی لاغریم رو چیکار کنم خیلیی لاغر شدم🥲خودمم حس بدی دارم این روزا

وای همیشه سردی از طرف من بوده اینم بارها بهم گفتهمن بگم هدفت چیه اول؟

نگران نباش

تنها جایی که پسرها زرنگند  وباهوش اند و منظور دخترها رو می فهمند همین اوایل مخ زنی دختر است 

😂😂😂😂باشه عزیزمولی لاغریم رو چیکار کنم خیلیی لاغر شدم🥲خودمم حس بدی دارم این روزا

اون پسر اگه الان عاشق باشه وتورودوست داشته باشه

الان هرتیپ  وقیافه  ای که باشی ازنظر اون توبهترین هستی 

پس نگران لاغری ات نباش

شیک و قشنگ وتمیز ومرتب وخوشبو وباکلاس برو سرقرار  باهاش