2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 55894 بازدید | 246 پست
فعلا حموم خودمون خرابه یعنی کلا قابل حموم رفتن نیست

اونا همه به فکر اندام خودشون‌ اندام تو ذره ای براشون جالب انگیز نیست ..هر کی به فکر اینه چرک و کثیفی رو از تن خودش بسوره ببره .به جوری میگی انگار همه سرتا پا سفید بدون سلولیت و رگهای وارریس و سیاهی بازو و زانو و زیر بغل و پشم و پیلن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدمعذب نیستی خجالت نمیکشن بدن لختشون،کسی ببینه که اصن نمیشناسن همو

نه خب مثل استخر هست دیگه اصلا کسی توجه نمیکنه هر کی مشغول کار خودش هست بعضی ها با خاله عمه ابجی کلا با فامیل میان یا مثلا همسایه اش اونجا هست عادی رفتار میکنند

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نجس میشه تو دسشویی ولی حموم عمومی خوب نیست خونه خاله ای دایی بده بهتره

اگه نزدیک سنگ دستشویی نباشه که نجس نمیشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
عزیزم سمت تهرانپارس یه استخری هست که حمام مدرن و تمیز هم داره، من رفتم ولی اسمش یادم نیس، خیابان دما ...

مرسی گلم حتما پیگیر میشم🥰

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ما یه بار یادم میاد سال ۹۰ به بعد بود خانوادگی(بالای ۲۰ نفر بودیم) رفتیم سمت غرب و مرکز کشور چند روز ...

اون اولی حموم عمومی بوده دیگه درست گفته اون که قم رفتین حموم نمره بوده حالت خصوصی داره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من سختمه و بزارم همون الف منظورومیرسونهتوتاپیکی گفت نسل شماچراتموم نمیشه؟اصن مات شدم چقدپرو چقد وقیح ...

چه بیشخصیته اینا فقط ادعای ادم باتحصیلات فوق و باشخصیت دارن امادراصل انسان اصیل اصلا بااینا زمین تااسمون فرق داره ایناانسان عقده ای تشریف دارن

نمیددنم شاید مشکل خاصی هم ندارم ولی ترس اینو دارم ک بقیه راجبم چطوری فک کنن

هیچکس تو حمام عمومی به کسی نگاه نمی کنه از اندام کسی هم راجبش صحبت نمی کن تجربه کردم که میگم با خیال راحت برو میرن برای تعریف و کیسه کشیدن من تا حالا ندیدم کسی بره حمام بعد ازش تعریف یا بد بگن

این روزا شیوع زگیل تناسلی زیاد شده، خطرناکه برین حمام عمومی!خونه ی فامیل نزدیک برین حموم، حتی اگر تو ...

نصف ملت تو خوابگاه ها از حموم عمومی استفاده میکنن   

خوابگاه من یه طبقه نزدیک ۲۰ نفر از یه سرویس بهداشتی استفاده میکنن