2777
2789
عنوان

شما باشید جدا میشید یا ادامه میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 71 پست
دارو مصرف میکنممشاوره میرمهیچ فایده ای ندارخ

دکتر و یا تراپیستتو عوض کن 

یه تراپیست تو نت بیدا کن تاثیر موفقتری بر مراجعه کنندهاش داشت پیش اون برو

داداش خودم مشکل اعصاب پیدا کرده بود پیش یه دکتر بردیم حالشو حسابی بدتر کرده بود تو نت یه دکتر پیدا کردین الحمدالله خوبش کرد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بچه هاتون میبرین پیش خودتون زندگی جدید شروع میکنید هدف سقف مشترک ندونین چون سقف مشترک خالی پوچ و بی ...

مشکل اینجاست که هم بچه هام به پدرشون وابسته هستن هم همسرم به بچه ها هم اینکه پدر خوبی برای بچه ها نمیتونم آینده بچه هارو خراب کنم  

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز شما اول میگی همسرم بشدت عاشق منه بعد میگی خیانت کرده اعتمادم رو ازدست دادم یا میگه مشکل ازخودت ...

میدونم دوسم داره چون گند اخلاقی هاش با بقیه دیدم

ولی برام باور پذیر نیست بهم خیانت کرده

نمیتونم تحمل کنم

دکتر و یا تراپیستتو عوض کن یه تراپیست تو نت بیدا کن تاثیر موفقتری بر مراجعه کنندهاش داشت پیش اون برو ...

مشاوره انلاین میگیرم 

حضوری تمیتونم برم

خیلی راهکار میده ولی من توان اجرا کردن ندارم انگار نمیخوام یادم بره باهام چیکار کرد

دارو هام هم فقط شبا که خوابم نبره میخورم 

کاش یا من بمیرم یا خودش بمیره خسته شدم زندگیم پیش نمیرهفک کردم شاید لتونم با بچه خودمو سرگرم کنم کمت ...

عزیزم بچه ها که وسیله نیستن، باور کن لطف خدا یا کائنات یا شانسته که الان بچه دار نمیشی، یه قانون ساده هست هر مشکلی داشته باشی تو زندگی با اومدن بچه بزرگ تر میشه، پس اول مشکلات اساسی رو حل و فصل کن بعد بچه بیار

مشکل اینجاست که هم بچه هام به پدرشون وابسته هستن هم همسرم به بچه ها هم اینکه پدر خوبی برای بچه ها نم ...

بچه هاتون چندسالشون هست و جنسیت هاشون؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

نترس بابات هیچیش نمی‌شه اگه خودت هنوز دوستش داری قضیش جداست

هم ازش بدم میاد هم دلم میسوزه براش

هم بعضی وقتا دل تنگ میشم

مثلا میرم خونه مامانم منتظرم که بیاد

بعد میایم خونه باز سگ میشم

مشاوره انلاین میگیرم حضوری تمیتونم برمخیلی راهکار میده ولی من توان اجرا کردن ندارم انگار نمیخوام یاد ...

انلاین که تراپی نمیشه تا تو چشمهات  نگاه نکنه مگه حرفهاش تاثیر میگذاره

البته اینو خوب گفتی خودت نمخوای فراموش کنی ظاهرا به فردای بعد از طلاق بیشتر فکر کردی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خیلی گیجمکاش فقط دختره رو نمیشناختمکاش

ربطی نداره من باهاش تلفنی صحبت کردم عکسشم رو پروف بود دیدم در واقع از نزدیک هیچ وقت ندیدمش اما حالم همچنان بده 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

کاش اون طرف نمیدیمنمیشناختمبهش محبت نمیکردمبعد اون با شوهر من ریخته بود روی هم

میدونم قشنگ میفهمم چی میگی 

ولی تازه پیش اومده تموم شده 

فکر کردن بهش چیزی رو درست نمیکنه جز اینکه روح و روان خودنو از بین میبری عزیز دلم