2777
2789
عنوان

هدفم فرهنگیانه😭😭

97 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه دختر ساده و درسخون بودم دوران تحصیلم اول چون راجب فرهنگیان بد میگفتن دوستش نداشتم اما الان میبینم از هیچ چیزی جز فرهنگیان خوشم نمیاد به شرایط و اخلاقم خیلی میاد😭😭 

تازه شروع کردم به درسخوندن ولی از مصاحبه به شدت میترسم😭

اگه تحقیقات محلی چیز بد بگن چی والا فامیلای ما خیلی بدجنسن فرهنگی هم داریم ک اگه از اونا سوال بپرسن بدبختم انقدر چیز بد میگن ک ردم میکنن قطعااااا😞

اگه این همه درسخوندنم بی نتیجه باشه چی😞

یه پستی تو اینستا دیدم طرف فامیلش رفته بود اداره بدش رو گفته بود قبولش نکردن با رتبه ۲۶۵ مگه میشههههه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی به فامیلات نگی هدفت چیه

بعدا که رفتی دانشگاه بگو آره رفتم فرهنگیان

بعدم از الان غصه چیزی که اتفاق نیفتاده رو نخور، اول برو کنکور و آزمون خودشو قبول شو، نهاییات رو خوب بده، مصاحبه رو قبول شو بعد فکر این باش

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

اینقدر بی درو پیکر نباید باشه 

اونکه اینهمه راه کوبیده رفته اداره تا بد فامیلشو بگه که دیگه معلومه چه حسود خاله زنکی هست ،دیگه باید میفهمیدن طرف مشکل داره خودش

نگران نباش و برای هدفت تلاش کن

اینم بگم من ۱۴۰۳ دیپلم گرفتم ولی دو سال رو خوب درس نخوندم کنکور و نهایی ریدمممم😣

حالا تو بخون رتبه بیار،معدل خیلی شرطه 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

تو تلاشت بکن بعدشم بسپار بخدا

نه به داره نه به باره

از چی میترسی هنوز شروع نکرده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
میگن تحقیقات محلی میرن توی محله ما توی محله امون اکثرا فامیلن☹️بعد فرهنگی هم زیاااااد داریم😞

نه .

اونا یک طرفه قضاوت نمیکنند.

بیشتر مصاحبه ای که با خود طرف میکنن براشون مهمه.

تو فقط بخون.

دعا کردم قبول بشی

سلام ، امیدوارم با درس خوندن خسته نباشید . 

درس زیست یکی از مهمترین دروس کنکور و آزمون های نهایی هست . شما میتونید با تمرکز روی درس زیست انشالله در دانشگاه و رشته ای که مدنظرتونه قبول بشید 🪴

من دانشجوی پزشکی یزد هستم دوره روزانه . زیست کنکورم رو ۷۵ زدم هم کنکور اول هم دوم . آزمون بین المللی آیمت هم بیولوژی اش رو کامل (بدون هیچ غلطی ) زدم . 

خواستید مدارکش هم بفرستم براتون .

اگر تدریس بخواهید یا رفع اشکال به هر دوزبان فارسی و انگلیسی میتونم برای زیست کمکتون کنم .