کلا هیچی نمیتونم بخورم از دیروز صبح هیچی نخوردم فقط آب میخورم اونم بالا میارم هیچ قرصی روم کار ساز نیست هیچ دارویی جوابگو نیست فک کنم خدا این بچه رو میخواد بهم بده بعدش جونمو بگیره هفته 10 بارداریم و تا الان 5 کیلو وزن کم کردم صورتم اندازه یه کف دست شده روزی دوتا سرم میخورم یعنی با سرم زندم انقد بالا میارم که آبخون بالا میاد
هنوزم بهشت زیر پای مادرا نیست؟ 😞😞
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
عزیزم انشالله بهتر میشی و نتیجه این سختی ها و صبوری هات رو میگیری .... برای منم دعا کن من حاضرم بدتر ...
بخدا داغون میشی دعا میکنم حامله شی اما هیچوقت به روز من نیفتی
نون خشکم پایین نمیرفت با آب پایین میدادم بالا میاوردمتوروخدا دعام کنید متنفرم از بچه و بارداری
با آب نخور بادوغ امتحان کن نشد دیگه تحمل انشاالله خوب میشی یه دکتر گوارش برو شاید دارویی داد که بهت جواب بده چون مشکلت حاده برو حتما شاید خداکرد ازاین اذیت دراومدی
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
بگو همسرت از کله پزی بخرهنهایتش اینه باز بالا میاریولی واسه خیلیا جواب داده سیرابی
کاش تو این نه ماه حس بوییایی کلا کور میشد کاش