2777
2789
عنوان

ساعت هفت صبحه از 4 صبح تا الان دارم خون بالا میارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 77 پست

وااای عزیزم خدا کمکت کنه.. منو یاد خودم انداختی.. خیلللللللی وحشتناک بود.. خیلی... 

منم تهوع شدید داشتم.. دیگه از اسید و آب و خون گذشته بود.. انگار خود اعضای داخلی بدنمو بالا می‌آوردم ، تا آخر ماه پنج همین بودم.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

سیرابی خوردی؟

برای تهوع بارداری خیلی خوبه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان خون بالا میاری خطرناکه نکنه معده ات خون ریزی کرده .... برو سرم بزنن بهت حداقل

شوهرم مدام بهم سرم میزنه تمام خونه پر شده از سرم روزی دوتا

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

عزیززززززم😭بستریت نمیکنن؟نون خشک امتحان کردی؟منم یه مدت آب هم حالت تهوع میدادبهم فقط نون خشک ودوغ م ...

نون خشکم پایین نمیرفت با آب پایین میدادم بالا میاوردم

توروخدا دعام کنید متنفرم از بچه و بارداری

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

خداخیر بده به همسرت حداقل بلده بالاسرته این ویتامینا و چیزای دیگه هم خیلی خوبه معدتو پس سبک کن 

دسر کدو حلوایی بخور 

پوره ی خیلی رقیق در حد ته استکان 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

وای مثل من. کشنده بود.بخاطر این دیگه بچه دار نشدم.اینقد که سخت بود

ههمین الان میتونستم اینو از بین میبردم هر ثانیه دارم عذاب میکشم 

باید تحمل کنی من بااینکه بالا نمیاوردم ولی تهوع و بی اشتهایی شدید داشتم و بیزاری از هر مدل غذا

یدفعه ای دلم یچیز خیلی خاص میخواست فقط همونو میتونستم یخورده بچشم

سرلقمه ی دوم دوباره حالم بدمیشد میذاشتم کنار 

از۱۲هفته کم کم بهترمیشی

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم از خواهرم ویروس گرفتم باورت میشه تا الان بیدار بودم نخوابیدم

عزیزم شما زود خوب میشی دارو غذا میتونی بخوری من همیشه باهامه هرچی هم میخورم بالا میارم خیلی بد دردیه

نون خشکم پایین نمیرفت با آب پایین میدادم بالا میاوردمتوروخدا دعام کنید متنفرم از بچه و بارداری

نون خشک بریز تو دوغ بخور یا بریز تو آب ماست اینجور امتحان کن شاید تونستی بخوری پرتقال هم امتحان کن من تنهاچیزی که میتونستم بخورم همین دوتابود تو هم کشف کن ببین یه چیزی که تونستی همونو بخور من بعد چنننن روز تااازه تونستم یه لقمه تخم مرغ به زور نون خشک بخورم اونم فقط یه لقمه خوب میشی

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
شوهرم مدام بهم سرم میزنه تمام خونه پر شده از سرم روزی دوتا

عزیزم انشالله بهتر میشی و نتیجه این سختی ها و صبوری هات رو میگیری .... 

برای منم دعا کن من حاضرم بدترین حال رو داشته باشم تحمل میکنم ولی باردار بشم ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
وااای عزیزم خدا کمکت کنه.. منو یاد خودم انداختی.. خیلللللللی وحشتناک بود.. خیلی... منم تهوع شدید داش ...

وای نگو😭😭😭😭😭 دارم از گشنگی میمیرم بخدااا